Spatii de joaca pentru copii

Un prieten drag noua a cumparat de curand un teren, totul perfect, avea planuri mari pentru el, in special sa-si faca o casa. Insa desi e un teren intravilan intre doua case el nu a primit aprobarea pentru constructie, dovada ca inca mai merge treaba pe “influenta”, pile si altele. Dar el e un om ce nu se da atat de repede batut si desi nu are voie sa construiasca absolut nimic pe propiul teren, i-a dat voie sa puna un cort. La inceput a fost nervos insa mai apoi i s-a luminat mintea si a decis sa faca un loc de joaca pentru copii pe timpul verii.

Desi sunt multe locuri de joaca in oras, eu personal nu stiu nici unul in aer liber, frumos amenajat cu spatii de joaca pentru copii. Eu personal m-am decis sa caut pentru el tot ceea ce are nevoie, astfel am gasit magazinul online Toyz.

Aici am gasit un spatiu de joaca gonflabil de la Happy Hop , special pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani . Spatiul de joaca se umfla in maxim 2 minute si este dotat cu saltea de sarit, cos de baschet, plasa de siguranta, loc pentru darts, loc de joaca cu bile, spatiu de catarat si tunel.

              Insa pe langa un spatiu gonflabil , am ales si complexurile de joaca traditionale din lemn de la Dunster House , rezistent si cu structura stabila recomandat copiilor intre 3-10 ani, are tobogan, zona de catarat, turn si leagane.
               Iar pe langa cele doua de mai sus , am mai ales si acest model de spatiu de catarare cu leagan, recomandat copiilor de 4-10 ani
                 Pe langa toate cele de mai sus, am ales accesorii precum jucarii si spatii de joaca suplimentare. Spatiu va fi in permanenta supravegheat de un paznic si o persoana autorizata in ingrijirea copiilor, va fi intotdeauna curat si se vor organiza diverse evenimente pentru copilasi.
                   Daca va doriti sa amenajati un spatiu de joaca pentru copilul dumneavostra, sau pur si simplu sa cumparati accesorii pentru copilasul dvs, jucarii, jucarii exterior, alimente, produse pentru gradinita si scoala, etc , trebuie sa stiti ca la Toyz.ro o sa gasiti peste 10000 de produse pentru copii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *