Tradu rapid in orice limba!

Am iesit cu prietena mea la cafea, ajunse la cafenea ne-am asezat la masa, era tare stresata. Stiam ca sotul ei e plecat de ceva timp in Norvegia si ca are de gand sa plece si ea cu copilasul.

– Dar de ce esti atat de stresata?

– Pai uite ca am nevoie de un traducator individual specializat in limba norvegiana pentru a-mi traduce niste acte pe care trebuie sa i le duc sotului meu si nu gasesc nicaieri unul sa fie AS in asa ceva si sa-mi traduca actele intr-un timp atat de scurt cum vreau eu. Cred ca apelez la Google Translate in ultima faza.

– Pai de ce vrei individual cand exista o agentie specializata ce lucreaza cu mai multi traducatori o data? Nu poti apela la Google, pentru ca nu e de incredere mai ales pentru documente oficiale atat de importante. Sti bine ca nu traduce bine din experientele trecute.

– Sincer nu cred ca gasesc asa de repede ceea ce-mi spui tu, nici macar nu am auzit de asa ceva.

– Ei! nu exista!? Ce vorbesti , iti spun eu ca exista o firma ce garanteaza calitatea, comanzi simplu si ultra-rapid iar livrarea iti este facuta la timp, in plus poate trimite oriunde in lume, astfel poate sa trimita traducerea direct sotului tau. Iar firma lucreaza cu peste 300 de traducatori si pot traduce in peste 100 de limbi.

– Cred ca visez! Exista asa ceva? Cred ca am parte de o minune acum cand aud ce-mi povestesti.

– Da exista! Si se numeste Academia De Traduceri !

                – Nu pot sa cred, ce repede m-ai scos din problemele pe care credeam ca nu le voi rezolva atat de repede.

– Ma bucur ca am putut sa te ajut, mai ales sa-ti recomand o firma atat de serioasa.

– Da uite, deja le-am trimis mesaj de pe tableta mea, deci e ca si rezolvat. Vad aici ca traduc si in ebraica, persana, urdu, uiteeeee si in hindi! Nu credeam ca exista traducatori in aceasta limba, super! Stiu acum si eu pe cine sa recomand mai departe.

– Da , ti-am zis ca au traducatori in peste 100 de limbi.

– Cafea s-a terminat, eu m-am relaxat acum ca mi-am rezolvat problema datorita tie, deci se spui de o sedinta de shopping?

– Hai sa mergem !

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.