Accept provocarea blogEASTER

Am decis sa accept provocarea blogEASTER , o competitie atractiva unde sunt premii interesante la fiecare proba. Cel mai mult imi place ca se pune accent pe creativitate ci nu pe altceva. Deci nu-mi ramane decat sa am inspiratie si multa rabdare si timp.

Ca sa va demosntrez cat poate fi de tare, ei bine doar pentru acest articol care are rolul de a va anunta despre minunata competitie premiul ce se pune la bataie este un smartphone ALLVIEW E2 Jump .  Un smartphone pe care mi-l doresc. Un telefon performant si rezistent la un pret accesibil dual sim, cu doua difuzoare frontale cu auditie stereo. display 4.5″, memorie flash de 8gb, intr-un cuvant un telefon ideal pentru nevoile mele.

In competitia blogEASTER poate participa orice blogger ce are un blog cu o vechime de cel putin 3 luni si 10 articole scrise. Nu e obligatoriu sa participati la toate probele daca nu doriti. Aveti nevoie doar de “curaj” si multa inspiratie. Eu va urez SUCCES! Si va astept sa ne “batem
” pe articole pana in data de 5 aprilie 2015.

Si ca sa va demonstrez ca e pe bune si ca nu tot ce pare minunat nu poate fi adevarat, ei bine acum este! Va prezint pe scurt campaniile (probele) la care puteti scrie si bineinteles castiga premiile puse in joc.

Campania Mopiel – se incheie in data de 6 aprilie
PREMIUL 1- 200 LEI
PREMIUL 2 – voucher in valoare de 150 lei
PREMIUL 3 – voucher in valoare de 150 lei
PREMIUL 4 – o reducere de 50%
PREMIUL 5 – o reducere de 50%

Campania Accesoriul.ro – se incheie in data de 10 aprilie
PREMIUL 1 – 300 LEI
PREMIUL 2 – 200 LEI
PREMIUL 3 – 100 LEI

Campania Vivat Familia#2 – se incheie in data de 10 aprilie
PREMIUL 1 – o tableta Allview AX5 Nano cu conectivitate 3G

Campania Optica Shades – se incheie in data de 9 aprilie
PREMIUL 1 – o pereche de ochelari de soare polarizati Ray-Ban
PREMIUL 2 SI 3 – cate o pereche de ochelari de soare

Campania Contazen – se incheie in data 6 aprilie
PREMIU 1 – o tableta Utok 1005D

Campania Jingle.ro – se incheie in data 10 aprilie
PREMII:  o tableta Evolio Evotab 5, tableta Allview AX5 Nano Q, o camera foto digitala Canon IXUS 145 ( despre acordarea premiilor aflati mai mult pe site)

Campania Webrahost – se incheie in data de 19 aprilie
PREMIU: poti castiga unul sau mai multe domenii .ro

Ei bine, v-am convins?
 

 

Comments

comments

4 thoughts on “Accept provocarea blogEASTER

  1. Da sunt tentante premiile din aceasta campanie, insa eu sunt dezamagita acum de modul in care se aleg castigatorii pe acest blog. Ma mai gandesc , daca voi participa, insa multumesc pentru invitatie.

    • Eu zic ca se vor alege corect, mai ales ca nu e vorba de comantarii sau share-uri sau cuvinte cheie ceea ce pe mine nu m-au atras. Hai sa ne riscam impreuna sa vedem care din noi doua va castiga 🙂 Mult succes daca te decizi totusi sa participi, te pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *