Am fost selectata de BuzzStore si Philips

Dupa minunata campanie din trecut in care am ramas cu statia de calcat de la Philips, iata-ma aleasa si in noua campanie BuzzStore si Philips in care produsul spre testare este un asiprator Philips ultra-performant in valoare de 1000 lei.

As minti daca as spune ca nu sunt fericita, abea astept sa il probez si sa va las impresiile aici dar si pe facebook. Sper sa vin astfel in ajutorul tuturor carora doriti sa il achizitionati in viitorul apropiat. Vor fi review-uri, video demonstrativ si bineinteles va voi raspunde la absolut toate intrebarile legate de produs.

Prea multe despre produs nu va pot spune acum , decat ca este vorba de un aspirator eficient energetic de la Philips, ofera rezultate excelente de curatare, filtrare si igienizare  datorita tehnologiei sale unice, PowerCyclone (specific aspiratoarelor fara sac) si AirflowMax (specific aspiratoarelor cu sac) concepute pentru performante maxime.

                 Daca va doriti sa participati si voi la viitoare campanii in care sa testati gratuit produse avand posibilitatea de a ramane cu ele la final, va puteti inscrie in BuzzStore, aici buzzers.ro  Va doresc mult succes si voua.
                 Va pup si revin cu mai multe detalii atunci cand il voi primi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *