E minunat ! Noul Philips PowerPro Expert m-a cucerit !

Azi am primit coletul din cadrul campaniei BuzzStore si Acasa cu Philips, in gand ma rugam dupa ce am primit mesajul de la curier sa primesc exact modelul pe care am pus ochii. Si cum tot universul a conspirat pentru ca dorinta mea sa fie indeplinita, aspiratorul a fost exact cel pe care mi l-am dorit.

Am ajuns acasa entuziasmata si nerabdatoare sa deschid coletul, emotiile erau mari iar asteptarile au fost pe masura. Am deschis coletul curioasa ca un copilas si am gasit un mini-robotel bine dotat ce de departe se vedea a fi unul calitativ si capabil, cu accesoriile necesare , poate prea multe si prea profi, ceva nemaivazut. Am fost incantata ca un copil la primirea unei jucarii. Ma bucur ca am avut ocazia sa particip in aceasta campanie , sunt inca etuziasmata ca am putut sa am in mana cel mai performant aspirator , anume Philips PowerPro Expert FC9723/09, un aspirator revolutionar clasa A, capabil sa aspire cu 40% mai mult praf ca si aspiratoarele vechi.

Aspiratorul fara sac cu fehnologia Power Cyclone 6 si capul de aspirare TriActiveMax asigura curatarea pentru toate tipurile de podele.

Power Cyclone 6 capabil sa separe praful de aer, ceva minunat capabil sa duca performanta curatarii la un nivel inalt.

Capul de aspirare TriActiveMax specific pentru a aspira obiecte mai mari, curata in profunzime covoarele, iar periile laterale curata praful din jurul mobilierului si de-a lungul peretilor.

Capul de aspirare DiamondFlex special conceput pentru suprafetele dure , ultrasubtire, se roteste cu usurinta la 180 grade , ajunge cu usurinta in zonele greu accesibile.

Filtrul este lavabil ( EPA10) , se spala cu usurinta sub jetul de apa de la robinet.

E foarte frumos ca si design, aproape ca m-as juca cu el atunci cand as aspira, e exact ca o jucarie draguta dar in accelasi timp si foarte performanta.  Vine cu accesoriile pentru spatiile inguste si peria 2 in 1 (cap aspirare mic)

Furtunul e unul mai lung decat la aspiratoarele obinuite , are 50 cm lungime.

Eu personal am ramas foarte incantata inca de la prima vedere, l-as recomanda inca de acum, insa am sa o fac doar dupa probele necesare ce vor dovedi asta.

Revin cu dovezi si un review, dar pana atunci va las cu acest video.

V-am pupat :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *