Aspirator Philips PowerPro Expert – review

Am stat exact 2 ore si 10 minute sa tai ceva din video facut pentru review, nu ma pricep deloc la editat video-uri si tocami de aceea m-am si chinuit atata ( aici cu siguranta vor zambi cunoscatorii) . Intr-un final am reusit sa fac review-ul, ca de obicei plina de emotii, de parca eram in fata camerelor de filmat din televiziune ci nu in fata sotului ce ma filma, la un moment dat transpirasem toata (sper sa nu se vada asta in filmare).

Concluzia este ca am facut review-ul din tot sufletul si cu toata sinceritatea. Chiar recomand acest aspirator ci nu o fac pentru reclama ci pentru ca e peste masura asteptarilor mele, stie bine ce are de facut si o face foarte bine. Capabil sa curete covorul de par de animale (caine in cazul meu) , momentul in care m-am uitat la capul de aspiratorul dupa ce am aspirat covorul din camera a fost “SOC!!!” , am avut impresia ca e peria cu care il periu pe Aris (catelul meu) atat de mult par era pe ea, mentionez ca aspiratorul meu (cumparat de 2 luni) nu a fost capabil sa ma uimeasca chiar asa de tare.

Putere de aspirare mare, foarte mare dar cu zgomot redus, nici nu iti dai seama ca ii dai drumul decat dupa cateva secunde, asta pentru ca porneste lent si apoi treptat – mai tare.

Usor de manuit dar si de asamblat. Capabil sa adune tot praful si mizeria de jos intr-un timp record. Personal il ador, m-a vrajit si mi-l doresc ( vorbesc de parca m-am indragostit, DA m-am indragostit)

Ei bine la final am sa va las review-ul pentru aspiratorul Philips PowerPro Expert FC 9723/09, sper sa va placa si sa nu luati in seama stangacia mea :).

P.S. Multumesc BuzzStore si Philips, fara voi nu aveam eu ocazia sa aspir cu minunatia ce mi-a intrat la suflet.

#aspiratoarePhilips #PhilipsAspiratoareclasaABUZZStore si Acasă cu Philips

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *