Cam ce aplicatii as face eu … profita si castiga 2000 euro

Ei bine, pentru cunoscatorii de IT ( ma gandesc) care doresc sa iasa din anonimat si sa-si puna abilitatile la incercare creand cea mai “tare” si utila aplicatie de telefon, trebuie sa stiti ca UTOK va da aceasta sansa.

Cum? Doar inscriindu-va la marea competitie ” Be Tomorrow’s APP Genius ” concurs ce a inceput in data de 3 martie 2015 si se termina in data de 26 aprilie 2015. Un concurs intre aplicatiile create de voi unde cel mai bun va castiga suma de 2000 Euro.

Eu personal nu ma pricep sa fac una si ma refer aici la partea tehnica , insa daca as sti cu siguranta as face o aplicatie ce se va numi ” Port Chei” iar ca sa fac o astfel de aplicatie bineinteles ca o sa am nevoie de yale speciale pentru usile de la casa, compatibile cu aplicatia, astfel nu mai car dupa mine un manunchi de chei pe care le caut intotdeauna in geanta mea gigant de mana si unde bineinteles intotdeauna le gasesc pe fundul gentii.

Ar fi simplu, as scoate telefonul cand as ajunge la usa , as deschide aplicatia, as scana yala si “pac” usa se deschide. Fara chei, fara stres… mai rau e daca pierzi telefonul sau nu mai ai baterie iar pentru asta trebuie gasita o solutie salvatoare pe care cu siguranta mi-o va da un expert :). Cu siguranta aplicatia va fi la gratuita si asta pentru ca oricum va costa destul yala compatibila cu aplicata ce trebuie montata la usile de la intrare. Ma intreb cat de mult ma iubesc acum cei care fac chei de rezerva……

Insa ca a doua idee as avea o aplicatie pentru sanatate (My meal planner) ce in functie de detaliile pe care le dai despre tine sa fie capabila sa iti realizeze o dieta adecvata cu mancare sanatoasa si echilibrata. Eu personal am cautat ceva de genul si nu am gasit, acum ori nu am cautat eu bine, ori chiar nu este.

Mi-ar placea sa iti spuna ce sa mananci si cat sa mananci in fiecare moment al zilei si asta in functie de nevoile tale. Spre exemplu dupa adaugarea datelor tale precum : kg, inaltime, varsta, stil de viata alimentar , poate un mini-chestionar grila despre persoana ta, sa poti selecta dieta dorita ” vreau sa slabesc” , “vreau sa fiu mai energic”, “vreau mai multe vitamine” , ” sunt gravida”…..s.a iar ea sa fie capabila sa-ti faca o dieta alimentara pe masura exact multa pe nevoile si dorintele tale. Fiind atat de complexa si aproape personalizata necesita si multa munca in crearea ei, de oameni specializati inclusiv in medicina, tocmai de aceea nu va fi o aplicatie gratuita, insa daca e realizata bine cu siguranta va avea succes si lumea nu se va mai uita la bani… cel putin noi femeile.

C-am astea au fost ideile si ar mai fi cateva insa ma opresc aici , ca ce sti , poate devin un geniu in ale aplicatiilor pe android 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *