DA! Vreau sa fiu blogger oficial Vegeta… cine nu ar vrea?

Nu stiu exact daca m-ar ajuta pe mine in mod direct sa fiu blogger oficial Vegeta, insa stiu cu siguranta ca as fi cea mai mandra daca s-ar intampla asta.

Spun “mandra” pentru ca sunt o bucatareasa ce gateste cu suflet si daca intotdeauna cand gatesc pun dragoste in ceea ce fac ar fi bine sa stiti ca pe langa toate astea micul meu secret e Vegeta . Stiu ca ea dateaza inca din anul 1958 si la inceput se numea Vegeta 40 , insa mai stiu ca eu o folosesc inca de cand am invatat sa gatesc si o cunosc sub denumirea de Vegeta, la fel cum se numeste si azi.

Nu exista mancare in care sa nu o folosesc, ba chiar daca nu am Vegeta in casa nici macar nu fac supa! Nu mi-as imagina gatind fara ea, defapt nici nu mi-a trecut asa ceva prin cap pana acum. Are rolul de a da un gust mancarii si a intensifica gustul lor.

          Iar daca ea e prezenta in toate felurile mele de mancare atunci cu siguranta respect si am incredere in acesta marca si cum altfel sa nu fiu onorata sa o reprezint chiar si doar pentru o luna. Nu sunt printre cele mai cunoscute bloggerite insa o data treaba inceputa stiu ca o voi face perfect si imi voi da silinta sa o fac foarte bine si asta pentru ca imi place sa scriu si atunci cand ma apuc de treaba nu-mi place sa fac jumatati de masura. Sunt devotata si dornica sa scriu  si sa sustin brand-ul meu preferat de condimente pentur mancaruri delicioase.
       Pe langa toate cele de mai sus , voi cei care gatiti si nu ati incercat-o inca, ar trebui sa o faceti , cu siguranta mancarea voastra va avea un gust mai intens si mai gustos.

Comments

comments

3 thoughts on “DA! Vreau sa fiu blogger oficial Vegeta… cine nu ar vrea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *