Parteneri, Bloggeri … petrecere de Gala

Ziua Partenerului SuperBlog, ce nu ati auzi? Se da la TVR2 an de an , in direct de la petrecerea de Gala. Unde sunt prezenti cu totii, fara ei nu ar mai avea loc aceasta competitie minunata si tocmai in cinstea lor ar trebui organizata cea mai frumoasa petrecere. Cu un bufet suedez impecabil si plin de bunatati. Bauturi rafinate si muzica de cea mai buna calitate.

Bineinteles ca an de an toata blogosfera o ia “razna” scrie despre “My Man”, “Farmec” , “MediaDot” si multe altele intr-un mod inedit , competitia e intotdeauna stransa si plina de emotii. Notele sunt asteptate cu sufletul la gura iar deadline-urile iti iau respiratia daca esti in urma cu articolele.

Dar uite pe covorul rosu cum pasesc femeile senzationale de la 121.ro , toate impecabil imbracate cu cele mai sofisticate rochii, o Doamne sunt atat de frumoase! In sfarsit o vad si pe Bianca, e atat de frumoasa ca si in poze , iar acum paseste cu mandrie pe covorul rosu si are si de ce sa fie mandra acum e blogger partener in competitie, a luat locul 1 la Spring SuperBlog 2014.

 

        Petrecerea din fiecare an, ce se tine intotdeauna in prima sambata din aprilie la cel mai frumos restaurant din capitala (anul acesta). Insa in fiecare an are loc in alt si alt oras mare din Romania, astfel toata lumea ii pot vedea.
        SuperBlog – cea mai mare competitie din online , acum va fi si cea mai maiestoasa petrecere din Romania. Paparazzi vor astepta cu sufletul la gura petrecerea unde vor face poze invitatilor si vor scrie in ziare toate detaliile petrecerii.
        Acesta a fost ultimul articol din cadrul competitiei Spring SuperBlog 2015

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *