Sa visam, e gratuit

Inchid ochii si imi imaginez ca azi e Ajunul Craciunului, nu ! nu-s nebuna si nici nu am pierdut notiunea timpului. Stiu doar ca iubesc Craciunul cu toate pregatirile pentru el.

Azi am facut sarmale exact ca in Ajuns, cu varza murata , am pus suflet cum fac de altfel de fiecare data cand gatesc si au iesit gustoase. Am fugit repede cu Mario si Aris la magazin sa cumparam smantana si cand am intrat in casa, ce credeti? M-a lovit un miros foarte bun de sarmale, m-am simtit exact ca in seara de Ajuns, mai lipsea bradul si colinzile. Insa nu mi-a fost greu sa-mi imaginez. Am inchis ochii si mi-am imaginat, m-am dus in viitor sau in trecut ( nu are importanta) , intr-o seara de Ajuns iar atunci cand am deschis ochii nu am vazut bradul si nu s-a transformat ziua in Ajuns insa am ramas cu emotia de Craciun, cu ceva de parca urmeaza sa se intample ceva magic, de parca urmeaza sa primesc o veste buna.

Oare simplu motiv ca am gatit sarmale ma face sa ma simt atat de optimista sau deja imagintia mea a luat-o razna si m-a dus prea departe. Ori doar faptul ca mi-e dor de Craciun si de acele sentimente bune ce parca reinviu in fiecare om. Hm probabil ca mi-e dor sa vad oameni umbland dupa cadouri, ce zambesc din orice motiv si sunt amabili.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.