Treci pe domeniu propriu ..rapid si ieftin

La sfarsitul lunii mai exact in 31 se fac 2 ani  ( desi eram sigura ca sunt 3 ani) de cand am facut acest blog. La inceput cu retineri , mai ales ca nu stiam exact cum functioneaza si a trebuit sa invat pas cu pas. Mi-am facut blog cand nici nu stiam exact ce e ala un blog, a fost o provocare pentru mine.  Una in care am pus mult suflet o data cu trecerea timpului. Am avut si eu perioade de pauza atunci cand nu ma mai regaseam ca blogger si simteam ca nu sunt facuta pentru asa ceva insa timpul m-a intarit si ceva m-a facut sa merg mai departe.

Tocmai pentru ca am inceput sa iubesc din suflet tot ceea ce am facut pe acest blog nu as vrea ca intr-o zi dintr-o eroare sa il pierd, toata munca mea sa plece pe apa sambetei fara sa mai pot face nimic. Consider ca un blogger ce se respecta trebuie la un moment dat sa treaca pe domeniu propriu, ar fi cea mai inteleapta investitie , care pana la urma nu e atat de scumpa, mai ales in perioada aceasta cand sunt oferte in cumpararea domeniului propriu la un pret redus , chiar cel mai mic de pe piata .

De ce domeniu propriu? Pentru ca asta denota profesionalism, incredere si originalitate. Pe un domeniu propriu indexarea se va face mult mai bine in motoarele de cautare. Iar nu in ultimul rand pe un domeniu propriu poti face absolut tot ceea ce-ti doresti, pentru ca in prezent pe unul gratuit precum blogspot-ul ai spatiu limitat ,  ca si exemplu : multi afiliati nu permit postarea de reclame pe un domeniu gratuit , in schimb pe domeniul propriu poti posta absolut ce vrei fara a exista vreodata posibilitatea “disparitiei” sau penalizarii lui.

O data cumparat un domeniu voi sta mult mai linistita ca toata munca mea e in siguranta si nu o voi pierde niciodata. La fel ar trebui sa faceti si voi acei bloggeri pe domenii gratuite ce scriu cu pasiune si iau sfera blogosferica in serios.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *