Despre “50 de Umbre ale lui Grey”

Nebunie, dependenta de “50 de Umbre ale lui Grey” . Cele 3 volume m-au cucerit, nu doar pe mine ci si pe prietenele mele inclusiv colegele de la lucru. A creat  un mare val de dependenta …..

La inceput cand am intrebat in stanga si in dreapta daca merita citite volumele “50 de umbre a le lui Grey” am auzit comentarii de genul ” e foarte porno” , ” cine iubeste cartea iubeste ca barbatul sa bata femeia” si multe alte pareri negative. Bineinteles ca daca vedeti filmul inainte nu o sa intelegeti mare lucru, tocmai de aceea recomand citirea volumelor pentru ca sunt mult mai detaliate si mai captivante.

M-am indragostit de personajul Anei dar si de fermecatorul Grey care la inceput mi s-a parut un pic ireal ca si personaj insa pe parcurs am vazut motivele pentru care el facea si gandea anumite lucruri. Ana o fata inocenta, finuta, simpla, desteapta si virgina in schimb el se afla la polul opus un barbat matur, dominator, cu o experienta sexuala poate prea dezvoltata, foarte bogat si cu un aspect fizic foarte atractiv ( asta din descrierea Anei pe parcursul cartilor) .

Nu vreau sa intru in prea multe detalii si asta pentru ca probabil printre voi sunt persoane care doresc cu ardoare sa le citeasca. Un lucru e sigur, nu recomand cartea celor pudici sau celor ce nu sunt deschisi la minte pentru ca sunt foarte multe scene cu tenta erotica si detalii prea incitante.

Momentele sunt foarte frumoase si cumva te face sa-ti inchipui absolut toate scenele si decorul in care au locul. Personajul Grey devine pe parcurs din barbatul dominator si rece ce nu suporta sa fie atins intr-un barbat romantic, iubitor si pasional. Iar Anastasia cu timpul se maturizeaza si cunoaste iubirea , reusind prin inocenta si frumusetea ei sa il transforme pe Grey in omul care devine pe parcurs.

Per total eu recomand cartile, pe mine m-au cucerit si le-as reciti oricand. Este un volum de dragoste cu multe intamplari si trairi captivante.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.