Happy me, am scapat de spalat rufe cu mana

Cunoasteti acel sentiment cand sunteti obositi si statul in pat pur si simplu e o binecuvantare?

Ei bine de fiecare data cand simt nevoia sa ma intind in pat , pur si simplu corpul meu are parte de o relaxare totala si multumesc repetat celui care a avut idea geniala de a inventa patul, salteaua acea comoda. Bravo lui!!!

La fel se intampla si cand fac un dus mult dorit, e atat de placut sa curga apa aceea calda pe corp si toate celulele din pielea ta sa se bucure de acea prospetime si caldura. Normal ca la dus multumesc celui care l-a inventat ( oricine ar fi ).

Ei bine ieri a fost bucuria mare atunci cand baiatul de la un magazin de electronice a venit acasa (in sfarsit ! ) cu masina de spalat mult asteptata. In asteptarea ei am strans un teanc mare de haine murdare ( un monstru! ), mai exact 4 masini pline.

Eram atat de bucuroasa ca masina de spalat rufe stricata a “zburat ” din casa si in acelasi timp necajita ca nu a fost capabila sa functioneze mai mult de 1 an . Insa trecutul e trecut si masina de spalat veche tine de trecut. Ne-am decis sa cumparam masina de splalat Artic Slim ( chiar e ingusta, si atat de mica) cu capacitatea de 5 kg ( suficient pentru noi, mai ales ca eu spal mai des – urasc sa vad cosul de rufe murdare plin ) . A facut fata cu brio primelor 4 spalari ( pline) de haine in 24 de ore. Si bineinteles ca i-am multumit “celui ” care a inventat masina de spalat rufe , asa am scapat de spalat la ele cu mana….

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *