Il vreau doar pentru mine, am spus!

 

De ce vreau sa pastrez Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC 9723/09? Ei bine la inceput credeam ca nu e decat un aspirator “performant” fata de ce aveam eu, insa pretul atat de mare credeam nu e justificat de performanta lui ( in care  nu prea am avut incredere inainte de a-l primi) ci si de faptul ca e facut de o marca foarte cunoscuta, e nou pe piata….. c-am asta mi-a trecut prin cap INAINTE de a-l primi.

Lucrurile s-au schimbat imediat de la deschiderea coletului, design-ul lui te cucereste pe loc, se vede clar calitatea materialelor din care e facut si cat de bine e gandit. Nici nu mi-am imaginat ca ar putea exista doua capete de aspirare ( aparte cele pentru spatii inguste) unul pentru covoare (TriActivMax) si unul pentru suprafete dure (DiamondFlex)  precum gresia si parchetul care sa-si faca atat de bine treaba.

Un aspirator capabil sa curete covorul in profunzime datorita capului de aspirare special, a fost pentru pirma oara cand am reusit sa curat covorul de parul catelului avand rezultate atat de bune.

      Curatarea canapelei si a leptopului cu capul de aspirare special mi-a usurat treaba iar rezultatul este excelent si rapid.

 

          Nu stiu alte gospodine cat de incantate ar fi de montarea suportului de capete pentru spatii inguste la furtun sus unde tinem mana. Pentru mine a fost o mare fericire , pentru ca de obicei stateam cu capetele pentru spatii inguste in buzunare sau le cautam prin casa cand aveam nevoie, insa acum ele imi sunt foarte la indemana si consider ca ideea a fost una inspirata.
        Simplu fapt ca trage foarte bine si totusi cu un zgomot redus ma face pur si simplu sa mi-l doresc doar pentru mine. E capabil sa traga orice murdarie , chiar si piesele lui Mario de la mozaic de pe canapea si asta cu mare usurinta si fara a deranja patura de la locul ei. In schimb cu vechiul aspirator nu reuseam sa trag nici una ( pentru el era o sarcina prea grea ). Curatenia a devenit un moment atat de placut, atat de rapid si cu un rezultat extrordinar la sfarsit. Acum simt cu adevarat ca am facut curatenie in casa dupa ce am folosit Aspiratorul Philips PowerPro Expert.
       Cu greu l-as inapoia daca va fi nevoie, a devenit un element vital in curatenia apartamentului meu si imi doresc cu ardoare sa privesc un raspuns pozitiv in privinta lui.
       Ca si concluzie? Ei bine pot spune ca face exact ceea ce promite , poate chiar peste asteptari, e foarte eficient si o sa fiti incantati de el. Isi merita fiecare leu fara doar si poate.
P.S. L-as folosi zilnic in casa daca timpul mi-ar permite asta, atat de mult il ador 😀

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *