Voi aveti probleme cu pielea de pe calcaie?

Inainte sa raman gravida aveam aproximativ 47 kg ( ehhe ce vremuri ) . Nu ca as fi foarte grasa acum insa mi-e dor de vremea aia. Dar nu acesta este punctul discutiei mele azi.

Pana sa raman gravida nu am avut niciodata probleme cu pielea depusa pe calcaie sau cu intarirea calcaielor . Pentru mine nu a fost o problema ingrijirea calcaielor, insa dupa ce am ramas insarcinata lucrurile s-au schimbat si pentru calcaiele mele. O data ce am luat in greutate si pielea de la calcaie a inceput sa se ingroase. Imi aduc aminte ca ma dureau dupa o plimbare mai lunga. Atunci crezusem ca asa va fi pe perioada sarcinii, insa mi-am dat seama imediat dupa nastere ca lucrurile nu s-au schimbat si calcaiele mele nu mai arata cum aratau cand aveam 47 kg.

Azi au nevoie de ingrijire speciala pentru a arata bine, fine si delicate. Bineineles ca o pedichiurista stie sa faca treaba asta foarte bine, insa eu nu am timpul necesar sa merg regulat la ea si atunci am zis sa incerc produsele ajutatoare pe care le gasim in orice magazin de profil. Mi-am cumparat piatra ponce, pila pentru picioare si nu in ultimul rand razuitaore pentru pielea depusa pe calcaie.

Nu recomand piatra ponce si nici pila pentru picioare, imi luau foarte mult timp si fara prea mari rezultate. Iar razuitoarea pentru calcaie mie personal imi lasa urme de parca m-as fi taiat ( dungi exact dupa modelul razuitoarei, vizibile si paralele pe tot calcaiul). Deci fara rezultat cu atatea produse cumparate.

Si totusi trebuie sa aratam bine de sus pana jos ( la calcaie) , astfel pot spune ca am avut norocul sa fiu selectata in campania BuzzStore si Scholl Romania pentru probarea in mod gratuit a noului produs Scholl Velvet Smooth Cu Cristale De Diamant.

        Este vorba de o pila electrica ce functioneaza pe baza de baterii, se foloseste doar pe piele uscata ci nu umeda sau sub apa. Capabil  de a curata calcaiele perfect inca de la prima utilizare. Cu siguranta acesta va fi produsul ce ma va scoate din impas in sezonul cald ce va veni. Cu siguranta voi reveni cu un review pentru voi dupa primirea coletului.
        Pana atunci v-am pupat pe toti :*
      Cine doreste sa testeze gratuit anumite produse aflate intr-o campanie, se poate inscrie in mod gratuit la link-ul urmator www.buzzers.ro , nu uitati ca dupa inscriere sa dati like paginii BuzzStore pentru a fi la curent cu campaniile viitoare dar si click pe link-ul din e-mail (dupa inscrierea pe site) ce va va transfera direct spre completarea unui chestionar. SUCCES

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *