Un imprumut pentru o noua gradina de vis

Nu ma pot atinge de gradina din fata geamului meu, mi-ar sari toti batrani dificili din bloc in cap, mai ales batrana ce sta deasupra noastra ce cu siguranta are impresia ca aceasta gradina e DOAR a ei. Nu a investit niciodata bani in ea, in schimb doar cateva flori si un gard facut din toate maruntisurile gasite, intr-un cuvant horror.

Ei bine nu-i asa, gradina e a tuturor si merita sa arate foarte bine, sa-mi fie drag sa ies pe geam si sa o privesc. Asa ca am curaj sa imi iau inima in dinti si sa investesc in ea aproximativ 500 lei , de ce sa nu-mi realizez si eu visul de a avea ceva frumos in fata geamurilor de la apartament. Vis ce poate fi realizat cu ajutorul celor de la Provident, exact cum a facut Costin atunci cand si-a realizat visul de a avea o gradina de verdeturi , fructe si legume.

Va fi zarva mare in spatele blocului atunci cand ma voi apuca de treaba, stiu sigur ca se va simti iritata vecina, insa cu riscul de a avea parte de un scandal in care sa-mi aud doar vorbe de genul ” e gradina mea ” stiu sigur ca la final va iesi ceva frumos si va bucura ochiul oricarui trecator.

Cu siguranta gardul mare si urat va disparea si in locul sau va fi unul micut si cu bun gust

        Investitia de 500 lei nu mi se pare foarte mare, va fi multa munca fizica care insa va merita efortul cand stau si ma gandesc la rezultate. Pe marginea gradinei as planta niste flori si as pune niste pietricele ornamentale, iar pe mijloc va predomina gazonul in mijlocul caruia as pune acest ornament facut din pamant, pietre si flori

 

         Iar rezultatul final ar arata aproximativ asa
doar ca partea dreapta va fi facuta cu gard mic ce va da direct in parcare. Un loc minunat pe care imi va fi drag sa il admir de fiecare data cand ies pe geam , pe care il voi arata tuturor musafirilor cu mandrie.
          Rezultatul va fi plin de sudoare iar costul va fi exact de 16.36 lei/saptamana timp de 40 de saptamani, totul pentru ceva frumos , deosebit si civilizat.

Comments

comments

5 thoughts on “Un imprumut pentru o noua gradina de vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *