Alo Tractari a fost colacul meu de salvare

DA! Imi venea sa injur in acel moment, dar cum de obicei sunt o persoana calculata ( sau cel putin asa imi place sa cred) m-am abtinut. Cel mai mult urasc ( URASC!) sa mi se strice masina in aglomeratie, ma iau toate caldurile si simt cum toti soferii imi sufla in ceafa si ma injura din cauza ca ii incurc din drumul lor. In acel moment aveam nevoie urgenta de un numar de la tractari auto , dar URGENT.

Norocul meu ca am avut cativa binevoitori ce m-au ajutat sa mut macar masina pe marginea drumului, nu stiu exact daca m-au ajutat pentru ca erau ei saritori asa sau doar pentru ca ii incurcam, asta nu stiu, dar nu prea mai conteaza acum. Ma vad si acum stand pe marginea drumului, cred ca aveam sudori pe frunte ( cu siguranta aveam ) si cautam online de pe telefon un numar de telefon ce ma putea ajuta in beleaua mea. Ma rugam sa nu ma coste o avere faptul ca imi muta masina de acolo, nici nu stiam exact cat costa , ma gandeam undeva la milioane.

Am gasit repede ceea ce cautam desi in acel moment mi s-a parut o eternitate. Ma simteam pierduta mai ales ca eram in Bucuresti ( da acolo eram , deci un straina in tara lui #casazicasa). Insa AloTractari mi-a fost colacul de salvare

      O echipa tanara ce a stiut exact sa ma faca sa ma simt in siguranta, au venit in mai putin de 30 de minute, au fost seriosi si respectosi ( de asta imi era frica, ca sunt luata la misto, dar nu a fost asa). Iar surpriza a fost cand au venit si au constatat cauza opririi masini subit fara a mai vrea sa porneasca, au facut aceasta constatare GRATUIT! In plus surprizele nu s-au oprit aici , ei m-au sfatuit ce e de facut si impreuna am decis ca cel mai bine ar fi sa repar masina la service-ul lor , asa ca transportul m-a costat fix 60 lei, adica 50% din pretul total , am avut discount deoarece am ales service-ul lor + costul reparatiei care nu a fost atat de mare.
     Nu e ea ce sti ce peripetie insa eu nu pot uita ochii soferilor nervosi de parca as fi stricat masina intentionat pe strazile Bucurestiului ziua in amiaza mare, sudorile de transpiratie si frica ca voi fi “prostita ” cumva de ce sti ce firma de tractari “fantoma” daca ma vedea cu numere de Sibiu.
    AloTractari s-a dovedit a fi o firma extrem de serioasa si promta, in plus respectul echipei fata de mine m-a surprins. Iar pentru cine va avea vreo data nevoie de tractare ( sper sa nu, dar se intampla) trebuie sa stiti ca firma
  • lucreaza NON-STOP
  •  face discount 10% daca programati tractarea cu cel putin 3 zile inainte
  • face dicount 50-100% daca alegeti sa reparati masina la service-ul lor sau al partenerilor lor
  • ofera GRATUIT constatarea defectiunii masinii,
  • asigurarea masinii in timpul transportului (CASCO)
  • tarife minime

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *