Castiga multi bani cu QuickMobile in Profitshare

Nu e prima data cand scriu despre cum poti castiga bani in online. Sunt multe mamici care atunci cand sunt gravide sau dupa ce nasc cauta sa fie productive, iar primul lucru unde incep cautarea este online. “Cum sa faci bani online”- asa a inceput cautarea pe google acum vreo 4 ani. La inceput cu retineri si fara pic de incredere ca e ceva serios. Acum ma vad stiutoare de cateva trucuri de a face bani online, e drept ca nu m-am imbogatit dar macar imi fac “ciubucul “meu lunar.

Bineinteles ca sunt sanse sa faceti bani frumosi de acasa, doar stand online si promovand produse. Nu stiu exact cati dintre voi ati auzit de promovarea de link-uri dar am sa va explic eu exact la ce ma refer.

Azi va voi vorbi despre QuickMobile in Profitshare , de ce Profitshare? Pentru ca este o retea de afiliere, aliatul numarul 1 in orice business. Mai pe intelesul tuturor Profitshare este partea de legatura dintre tine si magazinele online, site-ul unde personalizezi link-urile ca mai apoi sa le promovezi astfel tu castigand profit din vanzari.

Am ales QuickMobile pentru ca are peste 6000 de produse disponibile online de la aproximativ  200 de branduri internationale premium. QuickMobile ofera printre cele mai mari comisioane dintre toti afiliati din IT&C. Ca sa intelegeti mai bine , ei ofera

  • 3% din vanzarea de produse din categoria Telefoane si Tablete
  • 10% din vanzarea de produse din categoria Gadgets
  • 20% pentru articolele din categoria Accesorii
  • 20% pentru articolele din categoria Branduri de Lux.
     Mai exact ca sa intelegeti mai bine, va faceti cont pe site-ul Profitshare , ma gandesc ca aveti un cont pe un site de socializare precum Facebook ( sau alta) , sau poate un blog unde puteti sa postati mai apoi bannere.
      Intrati apoi in Profitshare – Programe de afiliere – QuickMobile.ro si ajungeti exact la aceasta pagina

      Aici o sa gasiti exact tot ceea ce aveti nevoie sa stiti, de la comisioane, conditii, despre site, ce produse contine, etc.
     Dati inapoi la Programe de afiliere, trebuie sa va apara campania QuickMobile ca in poza de mai jos (p.s. am sters eu ce am considerat ca nu va intereseaza)
     Apasati pe “genereaza link” si de acolo puteti copia link-ul campaniei prezentate ( branduri exclusive la QuickMobile) pe care o puteti posta pe retelele de socializare in care sunteti activ.
Sau in dreapta unde scrie “adauga link de afiliere” dati click , acolo puteti trece link-ul produsului de pe site-ul QuickMobile.ro pe care doriti sa il promovati . De exemplu eu am ales Samsung Galaxy S6 in valoare de 3499.90 lei si copiez link-ul – il trec in casuta de generare link exact ca in maginea de mai jos si il generez selectand si prescurtarea cu bit.ly . Apoi puteti da direct share pe facebook sau pe twitter sau puteti copia link-ul si posta unde doriti.
       Astfel printr-un calcul simplu, sa zicem ca aveti un cumparator de link-ul dumneavoastra din 3499,90 lei voua va revine 3% deci castigati exact 104.99 lei.
       Simplu? Sper ca acest articol sa va ajute in castigarea catorva banuti, recomand sa promovati QuickMobile prin Profitshare, campanie cu cele mai mari comisioane si fie vorba intre noi: aveti produse pentru toate gusturile si pentru toti pretentiosii. Mult Succes la conversii !

Comments

comments

4 thoughts on “Castiga multi bani cu QuickMobile in Profitshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *