Cu navod de pescuit prinzi mai multi si mai repede

O data cu venirea primaverii aud tot mai multi barbati ce doresc sa merga la pescuit, drept e ca si mie imi place sa pescuiesc si deseori mergeam cu tata la pescuit. Nu-mi placea sa ma trezesc de dimineata insa trebuia sa ma sacrific daca imi doream sa merg cu el. Erau mai multe avantaje: ma relaxam, ma bronzam si prindeam si pesti. Cand eram mica imi aduc aminte ca mergeam cu fratele meu sa prindem pesti la rau. Insa nu aveam undite ci improvizam un navod de pescuit din doua bete lungi pe care prindeam o perdea rea de la bunica- pentru cine nu stie ce e acela navod , ei bine va dau un exemplu de navod pescuit romnets

        Ne distram copios de fiecare data insa tot ceea ce prindeam din raul de la tara erau acei pestisori mici pe care bunica ii dadea in faina de malai si ii prajea, mergeau foarte bine cu un mujdei de usturoi si mamaliga. Nu stiu exact ce ne placea mai mult, faptul ca prindeam pesti sau ca pentru noi era ca o joaca in apa din care “castigam” si ceva bun de mancare – adica gustosii pesti.
       Cu siguranta atunci nu stiam eu ca exista navod de pescuit sau vintir ( si multe altele insa idea cu perdeaua mi se parea absolut ingenioasa mai ales ca la oras nu aveam sansa sa fac asa ceva sau sa invat vreo data.
       Acum toti pescarii adevarati si pasionati cumpara cele mai utile accesorii pentru pescuit, de la cele mai haioase pana la cele mai necesare ( de exemplu tata are o palarie in forma de umbrela ce ii tine umbra atunci cand pescuieste). Nu stiu exact de unde isi cumpara ei accesoriile de pescuit insa stiu de unde as recomanda sa-si cumpere, mai ales cei profi care fac din asta o afacere si isi doresc produse de cea mai buna calitate, aici ma refer in special la accesoriile precum navodul de pescuit, plasele, vintir……etc .
      Avantajul Romnets este ca produsele (plasele) sunt la pretul corect si mic, rezistente pe termen lung si asta datorita faptului ca sunt calitative, calitatea produselor este “made in Japan” direct de la firmele importante producatoare de profil din lume. Desi sforile, franghiile , plutitoarele si alte accesorii sunt din Japonia, mana de lucru se afla in Romania si asta pentru ca Romnets tine la economia tarii. Materialele folosite sunt certificate , nu sunt toxice si nu polueaza mediul inconjurator. Cel mai important este ca livrarea se face imediat!
    Nu va ramane decat sa va aprovizionati si sa plecati in larg pentru o adevarata aventura pescareasca.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *