Airport – inchiriaza masini la pret mic

Probabil sunt foarte multi oameni de afaceri ce ne viziteaza tara in mod frecvent in interes de serviciu. Tocmai de aceea multi, daca nu toti dintre ei prefera sa calatoreasca cu avionul , astfel ajung mult mai repede acolo unde au treaba. Bineinteles ca prefera avionul in locul masinii mai ales daca au de calatorit mii de kilometrii. Insa sunt si foarte multi oameni de afaceri ce o data aterizati la noi pe teritoriu apeleaza la leasing operational airportrentacar . De ce? Pentru ca desi vin sa stea la noi pentru 1- 6 -12 ….- sau 24 luni , tot cu avionul vor alege sa calatoareasca pana la noi. Insa ei prefera de altfel inchirierea masinilor pe termen lung cand sunt in Romania, fac asta si pentru ca deja cunosc orasul destul de bine.

                 Majoritatea celor ce doresc o masina inchiriata pe termen lung aleg Airport Rent A Car , la ei ai posibilitatea sa alegi masina inchiriata cu sofer sau fara dar si transport aeroport ( livrarile la Otopeni, Baneasa si in Bucuresti sunt gratuite. De altfel sunt deschise puncte de lucru si in alte aeroporturi din tara, precum : Timisoara, Bacau, Cluj, Craiova si altele.
                  Airport Rent A Car ofera spre inchiriere masini spalate ( nu este necesara sa predati masina inapoi curata) , livrare gratuita, RCA si CASCO. Preturile lor fiind fara concurenta.
                Spre exemplu am ales Seat Ibiza  pentru exact 2 luni iar suma totala ar fi de 13.50 euro X 61 de zile = 823.50 euro. O suma relativ mica pentru un om de afaceri care ar cheltui mult mai mult intr-o luna daca ar merge cu taxiul. Ca sa va arat un exemplu am sa atasez o imagine mai jos
                 Consider ca e mult mai simplu sa rezervi din timp o masina pe o anumita perioada, e foarte usor de utilizat chestionarul de pe site ( poti afla pretul in doar 2 minute) , rezervarea este usor de facut iar serviciile AirPort Rent A Car sunt impecabile .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *