Gloves In A Bottle – o crema minunata – Review

Nu am fost o mare “consumatoare” de crema si asta pentru ca in trecut nu am avut probleme cu pielea. Insa lipsa consumului de apa, factorii externi si alimentatia , cu timpul mi-au facut tenul si pielea sa sufere mai ales de deshidratare sau de lipsa elasticitate. Zilele astea am primit o crema minune as putea spune si asta pentru ca e in stare sa combata atatea afectiuni ale pielii. Este non-toxica, hipoalergica si nu contine parfum. Gloves In A Bottle este ideala pentru oamenii cu anumite afectiuni sau probleme ale pielii sau a tenului.

E revolutionara si de 6 ori mai eficienta decat o lotiune artificiala de hidratare. Combate pielea foarte uscata, crapata, iritata, inrosita, cu senzatie de mancarime. De altfel e foarte eficienta in combaterea eczemelor, dermatitelor, alergiile pielii.

Eu am folosit-o pe propiile maini. E suficienta o picatura din aceasta crema deoarece e foarte concentrata. Prima impresie dupa aplicarea cremei a fost : ” wow cate de repede intra in piele, nu e lipicioasa si nici unsuroasa” . Practic mainile mele erau hidratate fara pic de grasime pe ele, iar cel mai important este ca ele nu lipeau cum patesc de multe ori cu alte creme. Mainile mele se simteau mult mai hidratate si catifelate.

          Crema se reaplica o data la 4 ore pentru o mai mare eficienta de protectie impotriva factorilor externi. Sincer eu am aplicat-o c-am o data la 5-6 ore pentru ca senzatia de protectie si hidratare a fost de lunga durata.
           Ieri pentru ai testa un pic abilitatile , imediat dupa aplicare am spalat vasele cu detergent specific , eram curioasa sa termin de spalat pentru a vedea dupa aceea cum se simt mainile mele. Intr-adevar dupa ce m-am sters cu prosopul mainile mele erau la fel de hidratate ca inainte sa ma apuc de spalat. Deci pe langa toate beneficiile cremei Gloves In A Bottle este si rezistenta la apa.
          O recomand in special oamenilor cu probleme, mi-a placut tare mult ca nu e toxica deci o pot folosi linistita pe pielea copilului meu deoarece sunt cateva zone pe corpul sau ce sunt uscate si chiar aveam nevoie de ceva mai bun decat ceea ce gasesc in comert. Ador si faptul ca o data deschisa crema e valabila 36 luni ( deci nu trebuie sa ma grabesc in a o folosi imediat dupa ce o deschid) .

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *