AptJob va vine in ajutor

Daca e ceva ce nu-mi place, e sa imi caut de lucru atunci cand e nevoie. Nu spun asta pentru ca nu imi place sa muncesc ci pentru ca nu stiu de unde sa incep cand imi doresc sa gasesc un loc de munca. Nu stiu ce firme sunt serioase iar grijile ce ma macinau parca ma impiedicau sa-mi gasesc ceva sa ma multumeasca. Insa www.aptjob.ro a fost printre primele site-uri de profil ce m-a ajutat in luarea celei mai corecte decizii atunci cand mi-am dorit un post de munca serios, de altfel mi-am dorit un site unde sa am mai multe oportunitati , de unde sa pot alege.

Imediat dupa terminarea concediului de maternitate am decis impreuna cu sotul sa-mi caut ceva de munca , cred ca eram la punctul in care  nu mai suportam sa nu fac nimic, sa nu am un loc de munca, nu ma simteam deloc utila ( nu ma refer la cresterea copilului, insa imi doream o viata sociala, sa muncesc , sa fiu “independenta” cum eram obisnuita).

Primul lucru in cautarea locului de munca e sa intrebi intr-o parte si in alta , poate- poate auzise sau stia cineva ceva. Apoi cand vezi ca zilele trec si tu nu gasesti nimic incepi sa iei masuri , cel putin asa a fost in cazul meu, am inceput sa caut in mediul online iar dupa lungi cautari gasisem in sfarsit un site salvator pe nume AptJob. Site-ul e simplist si foarte usor de folosit: selectezi tipul de job- cuvantul cheie ( adica ceea ce cauti) – localitatea unde cauti si el iti va genera rezultatele cerute.

               La fel am facut si eu cand am avut nevoie, plus ca pe site poti incarca CV-ul personal o data ce iti faci cont iar asta e un lucru bun pentru ca o data ce iti gasesti job-ul pe care ti-l doresti poti aplica la el direct de pe site.
                Pe AptJob anunturile sunt variate si in toate domeniile asa ca nu o sa va fie greu sa gasiti exact ceea ce cautati. Cine stie poate datorita lui o sa va angajati la fel cum am facut si eu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *