Am domeniu .ro , astept parerile voastre

Dupa atatea zile de asteptare in sfarsit ma vad pe domeniu .ro. E o senzatie frumoasa  si in acelasi timp epuizanta, ma bucur ca am domeniul meu, locul meu online, doar al meu. Insa multe inca nu le inteleg, deocamdata am reusit doar sa pun butoanele de share insa pentru restul mai am mult de lucrat. Practic am luat-o de la zero cu absolut totul, de la PA pana la setari si tot ceea ce trebuie sa stiu.

Sper sa va placa si voua noua imagine a blogului pentru ca pana la urma voi (cititorii mei) sunteti cei mai importanti. Daca e ceva ce nu va place sau credeti ca lipseste va rog sa-mi dati de stire 🙂 si daca pot voi remedia situatia :).

De acum sper sa trec repede peste perioada asta “haotica” ce imi ocupa tot timpul si anume setarile din wordpress. Dupa care sa ma apuc de scris pentru voi in forta, sa-mi regasesc inspiratia mai ales ca imi doresc asta pentru voi dar si pentru mine.

Asa ca astept nerabdatoare si curioasa parerile voastre despre noua infatisare a blogului, despre culoarea lui si in general cum vi se pare.

 

P.S. Daca veti intra pe blogul vechi ve-ti fi redirectionati direct aici 🙂 sa nu va speriati!

 

Va pupa Bia

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.