Complexul Latin vine cu oferte

Nu cred ca exista cineva care sa  nu-si doreasca propria sa casa. La fel cum ne dorim si noi si multe alte familii. Am cunoscut multi  oameni “curajosi”,  asa le spun eu celor care au curajul sa faca un credit pentru o noua casa. Eu inca nu consider ca am acea stabilitate financiara pentru a-mi permite un credit pe o perioada lunga de timp. Insa asta nu ma impiedica sa imi doresc o casa a mea. Din contra imi doresc cu ardoare si sunt sigura ca in curand se va intampla 🙂

Iar pentru ca imi doresc foarte mult , atunci cand am ocazia ma uit de fiecare data la oferte online, fie ele aici in Sibiu dar si in tara. De pilda am gasit o Apartamente Noi Prelungirea Ghencea la un pret rezonabil, norocosi sunt cei ce stau in Bucuresti sau isi doresc un apartament acolo.

Untitled

Spun norocosi pentru ca preturile sunt corecte raport calitate-zona-pret. Spre exemplu pretul la un apartament cu 3 camere si 2 bai incepe de la 58000 euro. Avantajele Complexului Latin sunt apartamentele spatioase, decomandate cu balcoane generoase. Ai legatura la mijloacele de transport in comun direct spre Universitate sau catre marile complexe precum Mall Plaza, Afi Palace, Dedeman, Auchan, Lidl, Carrefour, etc.

Sunt locuri de parcare pentru fiecare apartament, de asemenea pentru familiile cu copii sunt amenajate 3 parcuri (unul de joaca) si doua pentru petrecerea timpului liber. De asemenea chiar in cartier se afla si Mega Image , Adda Beauty Salon, Latin Fitness , restaurant….

Untitled

E foarte important ca in zona noua in care te muti sa ai parte de toate facilitatile, eu personal stiu zone in Sibiu sau zona Sibiului unde s-au construit cartiere noi dar fara nici un magazin alimentar  iar celor din zona in special cei fara masini au acces foarte greu la mijloace in comun , acestea lipsind cu desavarsire.

Pentru mine e foarte important din ce anume este facut un apartament si bineinteles ce fel de oameni locuiesc in el. Pentru ca nu mi-as dori sa ma mut intr-un bloc plin de oameni in varsta ( exemplu in care stau acum), oamenii in varsta sunt dificili, curiosi, incapatinati. Tocmai din cauza curiozitatii lor mi-am mutat toate facturile in online, asa nu-mi mai dispar facturi din posta sau nu mai gasesc facturi gata deschise.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *