Imi era dor sa stau in gradina

In sfarsit soarele si-a facut aparitia, iar caldura la fel. Eu sunt o mare iubitoare a verii, asta poate si din cauza ca sunt nascuta vara. Intotdeauna am preferat sa “mor” de cald decat de frig. In gradina pe dale pavaj, am o masuta rotunda din fier forjat si doua canapele din nuiele, umbrela e intre ele sa-mi tina umbra iar eu imi beau cafeaua linistita la umbra soarelui, mirosul florilor, catecul pasarelelor… ce poate fi mai frumos.

Am decis corect atunci cand am pus dale pavaje, mai ales ca arata foarte bine, am ales o culoare vie ce ma binedispune, de un gri cu rosu.

Un design placut si atractiv ce da o nota importanta terasei si aleilor din gradina. Consider ca dalele sunt usor de intretinut, terasa e tot timpul curata si mai important este ca nu te murdaresti pe picioare atunci cand ploua si ai treaba prin terasa, la fel cum s-ar intampla daca ai avea direct pamant si iarba.

Parca lattele e mult mai gustos afara in aer liber iar cartea pe care o citesti devine mai palpitanta plus ca te poti bronza lejer doar stand pe terasa si citind. Intotdeauna mi-au placut curtile si terasele astfel pavate, pentru ca pana la urma nu doar casa e importanta ci si ce e in jurul ei.

Noi atunci cand am decis sa pavam am cautat pe internet dar si aici in oras cele mai bune oferte, dar si cele mai frumoase modele si idei. La inceput am fost nehotarati, pentru ca modele sunt cu zecile si e greu sa alegi exact ce ti s-ar potrivi si ce iti place.

Noi atunci , acum aproximativ 2 ani am ales dupa amanuntite cautari Pavconsult, pentru ca ei sunt direct producatori si preturile sunt accesibile.

Durabilitatea lor este una destul de mare, fiind rezistente la inghet, dezghet, umiditate crescuta dar si la temperaturi ridicate. Nu necesita o intretinere speciala ( cu anumite solutii sofisticate) ci doar o curatare. Eu personal le ud bine apoi frec bine cu o matura si detergent dupa care clatesc bine cu furtunul de apa.

A fost o investitie inteligenta atunci de care ne bucuram si ne vom bucura si de azi inainte

.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *