Muta-te in siguranta

Cred ca cu totii macar o data in viata daca nu de mai multe ori a data nevoie sa faca servicii de mutari mobila, fie pentru ei sau pentru alti. Eu personal cred ca am facut-o de 3-4 ori si nu mi-a placut deloc, dar nu tine de mine cand e necesar. Ma refer ca nu mi-a placut in semnul de cata munca e dupa pentru asezarea lucrurilor intr-o casa noua, orice femeie stie despre ce vorbesc.

Nu mai zic de marile firme sau sedii ce sunt nevoiti sau vor sa se mute, cu birouri, marfa , urilaje sau ce mai trebuie. O adevarata bataie de cap , iar cel mai important e sa ti minte exact cum erau toate inainte de a le muta. E dificil pentru marile firme ce vor sa se mute dintr-o tara la noi aici sau poate era inainte sa se afle despre Engineermoving .

Eu nu stiam ca exista firme de transport mobila sau ce mai doriti insa care sa faca

asta si exterior nu ma asteptam ,adica stiam de transporturi marfa insa acelea nu-ti asigura siguranta mobilei, a acvariilor si aceea ce transporta.

Eu am aflat de Engineermoving intamplator de la cineva care a folosit serviciile lor si a fost foarte multumit. Intrand pe site am aflat ce companii importante au folosit serviciile lor, iar printre acestea se regasesc cei de la KFC, Pizza Hut, Asirom, HostWay, etc.

Firma Engineermoving este specializata in mutari locale, nationale si internationale dar si in transport mobila. Ei asigura demontarea si montarea mobilierului, depozitarea lui . Toate obiectele transportate sunt protejate cu paturi speciale, folie stretch , folie cu bule sau ceea ce e necesar. Are o echipa tanara si dinamica ce stie sa-si faca treaba perfect la un pret corect.

Ei bine daca vreo data ma voi muta din nou cu siguranta voi apela la ei mai ales pentru ca ma scap de demontarea si montarea mobilei iar lucurile mele vor fi in siguranta .

Acum eu voi sti la cine sa apelez dar si pe cine sa recomand mai departe. Beneficiile sunt multiple si atunci de ce sa nu apelam la cei mai buni?

Comments

comments

One thought on “Muta-te in siguranta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *