Anul acesta vreau vacanta

Azi ne gaandeam ca nu am mai fost in vacanta de ceva timp si cand spun ceva timp ma refer de cativa ani. Stiti cum e? Daca avem o nunta sau un botez intotdeauna ne-am descurcat si ne-am facut datoria insa cand a venit vorba despre noi intotdeauna am amanat si am spus “poate alta data” . Insa anul acesta am spus ca va fi altfel, nu ne vom mai lasa pe locul doi. Anul acesta cu siguranta vom gasi bilete ieftine de avion si vom merge oriunde ar fi. M-am gandit la Roma…..

De ce Roma? Pai in primul rand eu personal am fost acolo de cel putin 4 ori si m-as intoarce oricand iar in al doilea rand acolo e nepotica noastra pe care inca nu o cunoastem din pacate doar din fotografii. Fratele meu sta aproape de mare si ar fi vacanta ideala pentru noi. Mario ar fi incantat sa zboare cu avionul iar noi ne-am relaxa total. Imi doresc sa revad locurile frumoase din Roma precum Piazza del Popolo, si Via del Corso unde sunt zeci de magazine …. paralel cu ea este Piazza di Spagna ce nu ai voie sa o ratezi iar daca mergi pe strada in capatul ei o sa gasesti Piazza Venezia — a adevarata minunatie si tot pe langa Via del Corso se afla si Fontana di Trevi. Roma e orasul in care m-as intoarce intotdeauna.

Dimineata as merge impreuna cu familia la mare iar dupa-masa le-as arata tot ceea ce e mai frumos in Roma, adica aproape pe toata, e orasul de care m-am indragostit.

Si uite asa vad eu vacanta perfecta pentru familia mea , un fel de ” nunta ” programata la care avem obligatii. Cred ca ar trebui sa invatam sa punem mai mult pret pe noi si pe timpul petrecut impreuna intr-o vacanta bine meritata dupa un an plin de munca.

Voi unde  mergeti anul acesta in vacanta impreuna cu familia ? Eu sper ca in acest an sa ajungem la Roma iar anul viitor ar fi Turcia in plan si tot in plan va si Aerolines – un adevarat ajutor atunci cand vine vorba de vacanta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *