Cine iti repara masina de spalat?

V-am povestit mai de mult ce probleme am avut cu masina de spalat si cat de greu mi-a fost sa gasesc o locatie de reparatii masini de spalat, Pentru ca la noi nu cunosc inca pe nimeni care sa ma asigure ca e chiar priceput in ceea ce face si nu urmareste sa imi ia mai multi bani decat e necesar .

Din pacate sunt multi oameni priceputi pe care eu inca nu i-am cunoscut. Imi aduc aminte cand am avut masina stricata si am apelat la 4 oameni ” priceputi ” ce mi-au dat 4 diagnostice diferite, intr-un final am hotarat sa arunc masina de spalat la gunoi si sa imi cumpar alta noua din magazin.

Untitled

Nu stiu daca la noi in Sibiu ai unde sa apelezi in cazul in care ai masina de spalat stricata insa stiu cu siguranta ca in Bucuresti exista asa ceva si inca ceva foarte profi, site-ul cu numele reparatii masini de spalat Bucuresti este prompt si dispus sa va ajute atat online cat si offline.
Spre exemplu daca aveti intrebari legate de masina dumneavoastra de spalat si nu aveti pe cine sa intrebati o puteti face direct pe site si cu siguranta un profesionist in masini de spalat va raspunde in timp util. Pentru ca de multe ori probleme masinilor de spalat pot fi remediate de noi in urma unui sfat . Spre exemplu masina functioneaza ” rau ” atunci cand filtru este infundat iar acel filtru il putem curata si noi acasa fara ajutorul unui reparator de masini de spalat.

Daca din raspunsul la intrebarea dumneavoastra rezulta faptul ca problema nu poate fi remediata personal atunci puteti apela cu incredere la ajutorul lor iar ei vin acasa si rezolva problema masinii de spalat .

Eheeei de stiam eu despre acest site inainte sa arunc masina de spalat, cu siguranta imi spuneau exact ce se intampla cu masina si daca merita reparata sau nu. Insa acum e prea tarziu pentru mine, insa pentru masina ta de spalat aici poate fi rezolvata problema. Ei pot repara masina la domiciliu fara ca voi sa platiti deplasarea si constatarea ve-ti plati doar piesele de care e nevoie si manopera. ( Zona Bucuresti si Ilfov), mai simplu de atat nici ca se poate!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *