Destinatie vacanta …

Cu siguranta daca e vara toata lumea se gandeste la o vacanta , sau macar un city break pentru cateva zile oriunde doar acasa sa nu fie. Umblu dupa oferte inca din aprilie sa stiu sigur ca voi cumpara pe cea mai buna. E greu sa vrei sa faci vacanta undeva dar sa nu sti exact locul pe care ti-l doresti si atunci iei laptopul in fata si incepi sa cauti vacante poate asa vei gasi exact ceea ce cautai inca de la inceput.

Dintr-o pagina-n alta am dat peste cele mai bune oferte de bilete avion low cost , pentru ca nu sunt genul sa cumpar de la prima ” taraba” intotdeauna caut ofertele cele mai bune.

Astfel am gasit oferte pentru bilete Londra de la 79 euro , spre Milano 109 euro , Barcelona de la 179 euro s.a. noi am ales anul acesta Roma. Frumosul oras in care vrei sa te reintorci de fiecare data . Am ales biletele dus- intors pentru o mini vacanta frumoasa in Italia. Cu aceasta ocazie vizitam din nou orasul sufletului nostru. Mergem si la mare ca nu e foarte departe de noi, iar cu aceasta ocazie zic ca nu ar strica si cateva cumparaturi.

Pentru vacanta perfecta va vine in ajutor Aerolines.ro ce va pune la dispozitie bilete de avion ieftine fie doar dus sau dus- intors. Are o gama larga de oferte speciale pentru bilete spre vacanta dorita . Va recomanda de altfel hotelurile cele mai convenabile si bineinteles in cazul in care aveti nevoie de o masina pentru inchiriat tot ei sunt aceea care va recomanda cele mai bune oferte de pret.

Si desi le-am mai vazut de nenumarate ori m-as intoarce iar si iar in aceleasi locuri cu drag. Daca ajungeti la Roma nu trebuie sa ratati Bazilica Sf Pentru, Colosseo, Phanteonul, Fontana di Trevi, Catacombele Crestine din Via Napoleone si Via Appia Antica, Fontana di Trevi, Vaticanul si muzeele sale, Piazza del Popolo unde ve-ti descoperi si inventiile lui Leonardo DaVinci , Piazza di Spagna, Piazza Venetia, Piazza Navona. Pentru cumparaturi nu ratati Via del Corso ce incepe imediat dupa Piazza del Popolo. Personal consider ca nu-ti ajunge o singura vacanta sa vizitezi absolut tot ceea ce e de vizitat in Roma, la orice pas orasul are ceva frumos sa-ti arate. De altfel mi-e foarte greu sa imi aduc aminte de toate obiectele turistice, insa mai vreau sa amintesc si de Piramida lui Caius, Forumul Roman, Castelul lui San Angelo, Coloana lui Traian , Villa Borgheze, Dealul Capitoliului si multe alte destinatii superbe.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *