Safecap investments Limited

Nu stiu inca daca ati auzit pana acum despre Safecap Investments Limited, insa am sa va povestesc eu despre ce este vorba. Cel putin atat cat stiu si eu . In primul rand SafeCap Investiments Limited detine Markets, TapOption, Trade, Forexyard, Finexo, 24winner, Optiontime, OnlyOption si FireOption.

download

Safecap Investiments Limited ne prezinta tranzactiile CFD ( adica Contract For Difference) cu ajutorul carora putem vizualiza actiuni, indicii, marfuri , etc.

Cu ajutorul CFD-urilor poti tranzactiona marfuri importante precum aurul , argintul, petrolul , graul, marfuri importante dar si indici cum ar fi Nasdaq, FTSE sau Nikkei

Aceste tranzactii se fac prin ajutorul contractelor ci nu a marfurilor palpabile . E de ajuns tranzactionarea contractelor, adica nu se livreaza fizic instrumentul , investitorul nu detine actiunile, marfa  ci doar contractul de diferenta de diferenta de pret al acestui activ suport.

In altfel de actiuni se optine profit indiferent ca scade sau creste pretul, deoarece ele pot fi vandute in lipsa si rascumarate ulterior.

Cel mai important este ca oricine poate tranzactiona actiunile marilor companii, cele mai populare si importante actiuni si indici bursieri ca activ suport sunt cele di America , Europa sau Asia ( Cosa-Cola, Microsoft, McDonald, Dow Jones, etc … )

Marfurile sau indicii pot fi tranzactionate doar cu cateva procente din pretul lor  iar comisioanele si spread-urile sunt minime iar lichiditatea lor nu permite investiti pe termen lung.

Cei care utilizeaza CFD-urile cu ajutorul Safecap Investiments Limited prefera tranzactionarea metalelor pretioase, in special a aurului si a argintului si asta datorita incertitudinii economice. Acestea necesita marje scazute , ceea ce permite protectie importiva recesiunilor economice sau a inflatiei si speculatii pe termen scurt.

Aurul negru cum ii mai spune in popor adica petrolul este una dintre cea mai tranzactionata marfa, el reprezentand un procent dominant din totalul tranzactiilor.

Insa exista si riscuri atunci cand utilizati CFD-urile , acestea nu pot fi utiliazate decat atunci cand sunt citite in detaliu si intelese bine toate instrumentele sale. Inainte de a tranzactiona trebuie sa analizeze bine experienta sa, obiectivele investitiei, disponibilitatea resurselor financiare dar si pobilitatea riscurilor ce pot afecta tranzactia.

C-am atat va pot spune despre CFD-uri, iar despre Safecap Investiments Limited va mai pot spune ca este o companie privata financiara autorizata ce prezinta incredere si seriozitate asa ca nu exista risuri in a colabora cu ei .

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *