Anvelope utilaje

Ma gandeam pe caldurile astea cati oameni sunt la camp si muncesc, pentru ca daca in exterior au tot felul de utilaje ajutatoare ei bine la noi in Romania inca mai sunt multi ce nu au decat un cal cu o caruta , un tractor sau poate nici pe acelea. Pentru ca multi nu-si permit sa cumpere un cal , sau un tractor si sa-si cumpere cauciucuri pentru utilaje .

Imi aduc aminte cand eram mai mica si mergeam la bunici undeva pe langa Piatra Neamt , treceam mereu prin Cheile Bicazului si Lacul Rosu ( locuri pe care nu le puteti rata )  , cum aproape in fiecare zi de vara mergeam la camp  , pe jos mult drum pe camp si nu se plangea nimeni cum se plange acum de comoditatea masinilor ( la oras). Si intorceam fanul sau il adunam ‘capite’ . Dupa o zi de munca mancam acolo pe camp mamaliga cu ce se nimerea, de obicei cu slanina sau doar mamaliga cu castraveti cruzi. Mi se parea atat de gustos pe vremea aceea . Azi nu ma mai vand mancand mamaliga cu castraveti , nici macar mamaliga decat foarte rar cu smantana sau branza. De fiecare data cand trebuia adunat fanul chema mamaia un vecin ( cred ca singurul din sat) ce avea tractor cu caruta ce ne ducea fanul pana acasa.

In ziua de azi multi dintre gospodari si oameni ce lucreaza la camp au inceput sa isi cumpere utilaje ce ii ajuta foarte mult in munca lor. De exemplu tractoare, masina de facut baloti , de taiat iarba ( ce mai taia tataia cu coasa campii intregi…..) Iar pentru acestea e nevoie bineinteles de conbustibil, intretinere si bineinteles de anvelope agricole . Eu nici nu m-am gandit la aceste anvelope si nici nu am stiiut exact unde se gasesc de cumparat.

Acum am descoperit si eu unde se gasesc aceste anvelope, site-ul de unde le puteti cumpara cu livrare rapida si garantia valabila 24 de luni, se numeste Acvila .

Daca cumparati un set de 4 anvelope 4×4 aveti transport gratuit din parte magazinului Anvelope Acvila. In plus nagazinul va ofera profesionalism, promtitudine si integritate .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *