Un doctor de apreciat – operatii estetice si nu numai

Am ajuns in secolul in care operatiile estetice nu sunt o noutate pentru noi, stim ca exista , ca se pot face obsolut in ce parte a corpului ne dorim si mai ales ca oricine le poate face contra unui pret. Asta doar pentru a scapa de mici defecte ce ne deranjeaza sau pur si simplu pentru a suplimenta anumite parti ale corpului. Toate asta doar pentru a arata mai bine si a scapa de complexitati. In ziua de azi sunt foarte multe femei care au facut macar o vizita la o clinica estetica fie pentru se informa mai bine in privinta schimbarii pe care vor sa o faca sau pur si simplu pentru operatiile in sine.

Insa atunci cand alegi sa faci astfel de schimari care intotdeauna trebuie sa fie perfecte si sa realizate de un doctor care intr-adevar stie ceea ce face si bineintele o face cu multa pasiune. Pentru ca nu vrem sa ne lasam pe mana oricui ne iese in cale atunci cand vine vorba de noi, de corpul nostru.

Unul dintre doctorii cei mai laudati se numeste dr Zamfirescu este Presedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania 

Dr. Dragos Zamfirescu are in protofoliu sau peste 5500 de operatii plastice , microchirurgie reconstructiva, chirurgie estetica si chirurgia mainii. Toate acestea in cei 17 ani de experienta.

Esta un doctor experimentata in :

  • remplantarea de segmente amputate (rata de succes de peste 87%)
  • chirurgia paraliziei de plex brahial
  • in toate tipurile de reconstructie de san
  • reconstructia unor defecte complexe prin folosirea lambourilor transferate liber (92 %)
  • anastomoza arterei hepatice in operatiile de transplant de ficat de la donatorii vii (100 % )
  • toate tipurile de operatii estetice

Dl Doctor Zamfirescu este un chirurg plastician in operatii diverse si complexe. Are nenumarate operatii realizate in premiera in Romania, precum: replantari de segmente amputate, replantari de picior, transfer liber de fibula, autotransplant de testicul, transfer nervos, necroza si foarte multe altele in premiera.

Pe langa premierele in Romania a avut insa premiere intr-o clinica privata printre care se numara : reconstructia de san prin microchirurgie, transferul nervos C7 contralateral  pentru reconstructia de plex brahial, prima replantare de deget intr-o clinica privata, reconstructie de san cu TRAM, reconstructie de scafoid cu grefa vascularizata di radius, etc.

Dar premiere internationale precum: repararea arterei hepatice la primul transplant de ficat din Republica Moldova, primul transplant de deget la sobolani.

De altfel in microchirurgia experimentala ( pe sobolani) a avut diverse premiere de transplant de picior, coada, genunvhi, femur, stern, maduva osoasa vascularizata, semifata,

Astfel atunci cand decidem sa facem orice operatie ne dorim trebuie sa alegem un doctor care cu siguranta stie ceea ce face si o face excelent , la fel cum o face Dl Dr Zamfirescu .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *