Cum se trateaza herpesul

in primul rand … Cu foarte mare rabdare!!!!

Ca in fiecare an ma aleg cu 2-3 herpesi ce imi apar pe buze sau usor langa. Insa anul acesta au intrecut masura, au iesit in mod exagerat de mari si in numar de aproximativ 6!!! si azi la o saptaman dupa aparitie cand practic imi treceau au mai aparut inca doi, ceva mai mici dar sunt inca acolo.


In poza de mai sus era exact acum o saptamana dimineata cand inca erau usor vizibili si desi am poze cu ce a urmat si cum au erupt de urat nu indraznesc sa le public. Sunt groznici!

Si desi in primele zile am aplicat un tratament gresit , pe ultimi doi am aplicat inca de dimineata aciclovir si doua pastile de nistadina. Bineinteles ca la fel de bun e si zovirax-ul in locul aciclovir-ului. Din cate observ herpesii se inmoaie si parca le ia din putere.

La inceput am folosit si varianta cu gheata pusa pe herpes si tinut acolo sa se desumfle – nu a functionat DELOC!

Nu am vrut sa insir un lung articol despre herpesi, ce sunt si de la ce se formeaza pentru ca sunt sigura ca fiecare dintre voi stiti mai ales cei ca mine , care va ” bucurati ” de ei de cateva ori pe an. Partea buna? Ei bine exista doua parti bune :

– bine ca ies afara  si nu pe interior ( pe organe) .

– a doua zi dupa aparitie daca nu le tratezi iti poti da seama exact cum ti-ar sta cu botox in buze, atat de tare se pot umfla ( ps : mie mi-ar sta bine ? )

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.