Jocurile Online – Jocuri Offline

Traim intr-un secol in care tehnologia isi pune cuvantul, In care cele mai frumoase momente sunt pozate imediat cu cele mai performante telefone. In care desenele nu sunt doar la televizor ci si pe tablete, laptop-uri sau telefone.

De altfel pe langa minunatele jocuri ” afara” cu copiii pe care le-am trait si le-am jucat si noi la randul nostru cand tehnologia inca nu ne invadase viata. Sunt diferite jocuri ce se pot juca online de pe telefon, laptop sau tableta. De la jocuri educative pentru copii la jocuri cu pisici sau jocuri cu bebelusi .

Un mod de relaxare pentru copii atat timp cat nu fac asta in exces si bineinteles pe langa aceste jocuri ei interactioneaza cu alti copii si nu uita se joaca ” afara ” la fel cum faceam si noi in copilaria noastra

Noi personal datorita anumitor joculete am invatat sa nu ne mai fie frica de doctor, deoarece sunt joculete unde ei joaca rolul doctorului si controleaza copii in urechi, gat, la inima, le da medicamente, etc. Sau frica de tuns ( coafor) a fost spulberata tot datorita unu joculet cu aceasta tema. Ne-am jucat cu numerele si culorile astfel fiindu-ne mult mai usor sa le tinem minte.

Jocurile sunt frumoase indiferent de varsta ( inlcusiv mie imi plac) . Insa nu trebuie mentionat si readus aminte faptul ca timpul alocat jocurilor online trebuie sa fie unul moderat si bineinteles insotit si cu alte activitati.

Dintre jocurile online aflate pe xjocuri.ro recomand : despicable me, jocuri disney, jocuri cu dora, jocuri cu mancare, jocuri cu doctori, jocuri cu masini si multe alte zeci aflate pe site.

Acest site de jocuri este unul gratuit ce contine o varietate mare de jocuri pentru toate varstele si majoritatea jocurile pot fi jucate pe android, tableta sau telefon insa cel mai recomandat este un laptop dau pc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.