Reguli Feng Shui la tine in birou

V-ati gandit ca pana si modul in care o sa va aranjati propriul biroul poate genera succesul dumneavostra , dar si starea de bine. Astfel cu siguranta puteti diminua sau chiar elimina energiile negative din propriul birou.

Cand incetati sa mai cautati zilnic preturi multifunctionale color, sau preturi la birouri scaune si accesorii. Eu spre exemplu inca nu am ales biroul si bineinteles nici scaunul. Insa am ales Multifunctional HP LaserJet Pro de la e-multifunctionale.ro . Atunci incepem sa ne gandim la anumite reguli pe care ar trebui sa ni le impunem atunci cand avem propriul birou.

 

Prima regula de baza ar fi ca biroul sa fie tot timpul aranjat si curat . Astfel daca spatiul este organizat nu perturba fluxurile negative.

Biroul trebuie sa fie amplasat cat mai departe de usa si nu in aceasi linie cu usa de la intrare.

Spatele biroului (partea cu scaunul) trebuie sa fie amplasat la perete sau intr-un colt al incaperii astfel are un punct de sprijin.

Daca job-ul tau este unul creativ atunci9 trebuie sa sti ca PC- ul ar trebui pozitionat catre nord sau vest-ul biroului, Iar daca lucrezi in vanzari atunci pozitionezi PC-ul in partea de sud-estul biroului.

Pentru prosperitate si siguranta pozitioneaza un seif din metal in partea de nord sau nord-vest.

Nu uita ca centrul biroului sa fie liber .

Invata sa combini culorile tari cu cele slabe. Suprafetele tari cu cele moi, Culorile puternice deschise stimlueaza creativitatea insa daca serviciul este unul stresant cel mai bine este sa alegi culorile linistitoare.

Un obiect rosu nu trebuie sa lipseasca din birou mai ales ca in cultura chineza acesta reprezinta prospetimea.

FARA OGLINZI IN BIROU.

Puteti pozitiona un pres de bun venit la intrare.

O harta la birou te ajuta sa nu fi confuz si sa sti intotdeauna care este urmatorul pas.

Foloseste-ti imaginatia atunci cand decorezi biroul, el trebuie sa te reprezinte si mai ales sa transmita un mesaj corect.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.