Alege mediul inconjurator pentru cateva zile

Am ajuns in zilele in care comoditatea ar fi cuvantul de ordine pentru majoritatea dintre noi. Asta este valabil si pentru mine , care merg cu masina peste tot, cand de multe ori as putea sa merg pe jos, asta ar ajuta si la sanatatea mea , dar si la mediul inconjurator. Noxele ar fi mai putine si automat mediul inconjurator ar fi mult mai ferit.

12039423_519948701501170_5329978230475316284_n

Cum ar fi daca in loc de 5 colegi care merg la munca cu masina proprie sa ajunga la un comun acord si sa merga impreuna cu aceasi masina, nu s-ar mici noxele?

Sau pur si simplu , sa alegem pentru cateva zile, zic cateva zile pentru ca stiu ca e greu sa renunti la masina si mai stiu ca nici eu nu as face asta, autobuzul. Da autobuzul, va dati seama daca toti oameni din autobuz ar avea masina? si toti merg cu autobuzul, cate masini ar sta pe dreapta si nu ar afecta mediul inconjurator?

Eu insa prefer mersul pe jos , e un bun motiv de miscare chiar si acum cand este un pic mai racoare afara. Important e sa te imbraci si sa te incalti adecvat timpului si sa mergi pe jos, cu siguranta te vei simti mai bine dupa. Mult mai activ, mai sanatos si cu un somn mai odihnitor.

In anotimpurile precum, primavara , vara si toamna as putea alege bicicleta in schimbul masinii, desi recunosc ca mi-ar fi un pic teama de masini , mai ales ca orasul nostru de multe ori nu se respecta banda de circulatie pentru biciclisti mai ales pe strazile aglomerate. Dar ar fi o mare aventura si o adevarata realizare in a renunta la masina.

Voi v-ati gandit sa renuntati la comoditatea de zi cu zi pentru mediu inconjurator si o sanatate mai buna?

Daca v-a placut acest articol va astept cu un like la aceasta pagina legata de articol Do The Right Mix

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.