Micropigmentare si Microblading , machiaj semipermanent

O noua ” moda ” revolutionara a machiajul semipermanent. Am decis sa o fac si eu. Asa ca zilele trecuta am decis sa fac si eu aceasta micropigmentare la ochi, mai exact la pleoape.  Acum am o frumoasa dunga neagra la baza ploapei.

Micropigmentarea se face cu un ajutor special ce introduce pigment in piele, mai exact in stratul superior al epidermei. Tatuajul cosmetic dureaza aproximativ 2 ore si trebuie facut intr-un mediu steril. Bineinteles ca in functie de tonul pielii si culoarea parului. Aparatul folosit este special conceput pentru realizarea tatuajelor, acul trebuie sa fie unul steril si de unica folosinta.

Tatuajul facut la ochi creaza iluzia de gene mai dese, ochii sunt evidentiati iar culoarea lor ies mai mult in evidenta.

Durerea depinde de la clienta la clienta , eu personal nu pot fi un exemplu , eu de fel sunt mai sensibila si a fost necesara aplicarea anestezicului de mai multe ori. Insa a meritat.

Nu vreau sa fac reclama salonului din Sibiu unde am facut acest tatuaj asta nu pentru ca nu merita ci pentru ca in primul rand acest articol nu è un advertorial si nu as putea face asta farà permisiune. Insa pentru mai multe informatii va astept in privat.

Pozele sunt facute imediat dupa interventie, un pic umflate pleoapele  ????

  
Insa acum Dupa 3 zile ochii nu ma mai dor si am indraznit sa ii rimelez.

  
Asa cum am promis, azi am facut microblading  la sprancene. Rezultatul e uimitor deoarece firele facute cu aceasta procedura par foarte naturale la fel si spranceana in intregime. Mie personal imi place rezultatul si recomand aceasta procedura.

 Poza de sus este facuta inainte iar cea de jos dupa procedura de microblading


Multumesc frumos Radu N.


  

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.