Importanta scaunelor la birou

Stiti vorba mamei inca de cand suntem tineri si ne repeta ‘ nu mai sta cu spatele gol ca mai tarziu o sa suferi ‘ si noi comentam si bineinteles nu avem mare grija de spatele nostru. Ei bine am descoperit ca ceea ce zicea mama nu e un mit , nu e poveste si nici macar inventie. Durerile de spate exista si inca sunt foarte dureroase, te pot chiar tine imobilizat la pat si din proprie experienta va spun ca nu e chiar cel mai placut mod de a sta in pat. Daca inca nu aveti dureri de spate e bine sa stiti ca munca la birou, statul pe scaun va pot oferi la pachet si durerile de spate. Tocmai de aceea sunt foarte importante scaunele pe care lucrezi , ele ar trebui sa fie scaune de birou ergonomice

Pentru ca daca ele nu-ti permit o pozitie corecta a corpului problemele cu spatele cu siguranta nu vor intazia sa apara. Bineinteles ca sunt foarte putini acei patroni care cumpara pentru tot biroul fotoliu cu masaj. Un scaun ergonomic cu functii si pentru masaj, nimic nu ar fi mai frumos decat sa vad tot biroul cu fotolii cu masaj

Insa la final pana la urma este foarte important ca acele scaune de birou  pe care o sa lucrati sa fie ergonomice si foarte comode ce permit o pozitie corecta asta daca nu aveti parte de fotolii cu masaj. Daca nu aveti parte de un fotoliu cu masaj  la munca atunci unul acasa nu ar strica mai ales dupa o zi de munca la birou. Sau pe timpul sarcinii dar si dupa ce aveti copilul, defapt mai ales dupa sarcina.

Importator scaune ofera spre vanzare scaune de birou, scaune pentru vizitatori , scaune bucatarie, scaune relaxare, fotolii masaj, scaune bar. Iar magazinul online ofera transport gratuit, la comenzile realizate pana in ora 15 coletul pleaca in aceasi zi de la sediu.

E foarte importanta pozitia corecta in timpul serviciului, mai ales dupa 8 ore de stat la birou, iar daca scaunul nu este unul comod , durerile de spate nu vor intarzia sa apara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.