Siguranta, increderea, confortul oferit de utilizarea interfoanelor

Buna , azi vreau sa va aduc aminte de cat de importante au ajuns acele interfoane puse la poarta casei , sau la intrarea in bloc. Au ajuns importante pentru siguranta noastra si a familiei noastre dar si pentru comoditatea noastra. Pentru ca daca la inceput putea intra oricine pe usa blocului , acum trebuie sa sune la interfon ca cineva sa ii raspunda.

Eu personal il tin intotdeauna inchis, mai ales ca traim in secolul in care exista telefoane si cine vrea sa ma viziteze ma v-a suna inainte. Asa ca deschid interfonul doar cand stiu ca cineva trebuie sa vina in vizita. Astfel evit sa ma deranjeze baietii cu reclame sau alti curiosi carora nu le raspunde la interfon persoana pe care o cauta si aleg sa sune la cine nimereste doar sa se lase intrati in bloc. Daca un interfon bloc de obicei e cel mai simplu, adica suni, deschisi si c-am atat.

Daca la bloc este foarte util ganditi-va la un interfon vila cat de util este, mai ales ca distanta dintre vila si poarta este destul de mare si bineinteles pare mai mare atunci cand e frig sau ploua afara. Asa ca eu as alege pentru interfon casa sau vila un videointerfon

 

 

 

Sunt diverse interfoane cu camera , video interfoane blocuri sistem digital duplex, video interfoane blocuri sistem digital semidulpex si video interfoane vile sistem digital dulpex ( cum e cel de mai sus )

Electra Instal instaleaza si comercializeazainterfoane si videointerfoane pentru toate necesitatile. Fiind si o firma ce pune accent si pe protejarea mediului inconjurator tot ei sunt cei care  colecteaza instalatia de interfon sau videointerfon iesita din uz. Aste pentru ca Deseurile de Echipamente Electrice si Electronice ( DEEE ) nu sunt biodegradabile, astfel printr-o colectare selectiva aceste deseuri ajung la o instalatie de tratare adecvata.

Comanda si cererea ofertei pe site se face foarte usor iar in cazul in care aveti intrebari sau nu va descurcati jos in dreapra puteti comunica direct cu un responsabil ce cu siguranta va v-a raspunde intrebarilor dumneavoastra,

Pe langa diferitele interfoane pe care le puteti comanda , Electra Instal va pune la dispozitie dispozitive pentru control acces, dispozitive automate pentru iluminat si dispozitive amortizoare hidraulice. Insa si accesorii precum cartele optice si tag electra.

                      

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.