Bursita tratament (umflatura in zona cotului)

Zona cotului contine un saculet de lichid subtire ce se afla pe osul numit olecran, astfel ajutand pielea sa alunece in acea zona. Insa de multe ori acest saculet de lichid se umple cu lichid excedentar astfel aparand o umflatura in jurul cotului ce necesita tratament bursita

Bursita apare atunci cand datorita muncii sau nu ne sustinem foarte mult pe cot ( la birou, sala, sau condusul foarte des) sau prin incalzirea zonei cotului ce poate inflama bursa olcranului.

Astfel daca suferiti de bursita ve-ti avea in zona cotului o umflatura de marimea unei mingi de golf sau mai mica ( vedeti figura 1 de mai sus ) , care de cele mai multe ori nu e dureroasa sau daca e rosie, doare sau aveti febra poate fi si o infectie in acea zona . Bursita poate fi infectata si cu bacterii.

Pentru a trata bursita trebuie sa mergeti la doctor, clinica Zetta vine cu oferte si bineinteles va ofera profesionalism si seriozitate . Pentru a fi tratata pacientul nu trebuie sa sufere de nici o boala sistematica.

Unu dintre tratamente ar pure fi purtarea unei orteze astfel cotul va fi in repaus si ii fa grabi vindecarea. Un mod de tratament bursita ar mai fi purtarea  unor pernute in zona cotului mai ales persoanelor ce se sprijina pe cot ( munca la birou , sala ). Daca este vorba de o infectie atunci medicul va recurge la o mica interventie prin care va ‘ aspira’  lichidul in exces , se administreaza antibiotice iar de multe ori aceasta procedura trebuie repetata. Insa daca interventia este fara rezultat se poate trece la operatie sau injectarea de cortizon.

Avantajele clinicii Zetta sunt serviciile medicale de calitate si profesionalism, avand peste 100 de ani de experienta. O echipa pusa la curent cu cele mai noi proceduri , generator ale unor noi solutii medicale.

Clinica are in echipa ( formata din 5 chirurgi) medici primari e specialisti in Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Zetta este dotata cu echipament de noua generatie , corespunzand la cele mai inalte standarde internationale

Pozele au fost preluate de aici clinicazetta.ro 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.