Cum alegi o pensula pentru make-up

Nu trebuie sa platiti o avere pentru  pensule make-up mai ales daca nu profesati aceasta meserie ci va trebuie pentru uzul vostru personal. Insa ar trebui sa tinem cont de mai multe aspecte , cum ar fi : confectionata din peri naturali  ( precum par de capra,  veverita, samur, etcc ). Acesta pensula de machiaj absorbe mult mai bine fardul si il uniformizeaza pe piele. Nu cumpara o perie ‘ ciufulita’ sau caruia ii cad perii. Daca profesati meseria de make-up artist atunci pentru rezultate exceptionale aveti nevoie de pensule machiaj profesionale. 

Si eu mi-am achizitionat un set de 24 pensule make-up din par natural, nu pentru ca aveam nevoie de toate ci pentru ca imi doream sa am acel set . Recunosc ca nici acum nu folosesc toste pensulele in totalitate si mi-a luat ceva timp sa le invat pe toate in parte ( mai ales ca dupa un an am descoperit ca era scris pe fiecare in parte pentru ce se foloseste 🙂 )

Eu personal va recomanda ca la inceput daca nu va achizionati un set intreg sa incepeti cu

  • pensula pentru blush ( asta a fost prima mea pensula)
  • pensula pentru pudra
  • pensula pentru fond de ten
  • pensula pentru concelear
  • pensula Kabuki
  • pensula pentru aplicare fardului pe ploape
  • pensula pentru amestecare
  • pensula unghiulara
  • pensula pentru buze

Pentru micile incepatoare ale machiajului recomand Amalia.ro unde ve-ti gasi seturi de pensule la preturi foarte accesibile. Eu le recomand pe acestea de mai jos din par natural si la un pret bun.

Astfel veti avea propriul set de pensule machiaj profesional.

Returnarea produselor prin Posta Romana este suportata de catre magazinul online problema urmand a fi rezolvata in maxim 7 zile .Magazinul online va ofera regulat oferte la produse cosmetice precum oje semipermanenta , lampi uv, accesorii unghii false , lichide pregatire si finisare, pile , etc

Printre cele de mai sus o sa mai gasiti in magazinul online produse pentru dotari saloane , echipamente si accesorii , produse epilat, produse make-up , genti cosmetice , sabloane de constructie, geluri uv, tipsuri unghii false , pensule pentru unghii, etc.

Acum ca v-am informat nu pot de cat sa va doresc spor la cumparaturi si bineinteles la machiat!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *