Accesorii pentru animale

In ultimii ani tot mai multa lume isi cumpara un animal de companie in casa. Asta pentru ca e o bucurie in plus dar si o responsabilitate, pentru ca daca cei care nu au animale cred ca e necesar sa le dai doar de mancare si aia din resturile tale se inseala. Pentru ca un animal presupune o responsabilitate mult mai mare . Pe langa vizita la veterinar , vaccinuri, deparazitari, ei trebuie hraniti cu o mancare speciala pentru fiecare animal in parte, au nevoie de atentie si iubire si prin asta se subintelege si afectiunea pe care io daruiesti dar si prin faptul ca ii cumperi tot ceea ce are nevoie de la cosuri de dormit dar si precum am facut eu , am cumparat jucarii pentru cainele meu.

Pe langa jucariile pentru animale mai este nevoie de produse speciale de ingrijire , precum samponul cu care il spalam , peria speciala pentru el . Majoritatea accesoriilor se gasesc in petshop, un magazin special pentru animale , spre exemplu Pet Directunde veti gasi tot ceea ce doriti de la jucarii pentru caini dar nu numai , pana la hrana pentru animale , accesorii, etc.

Un petshop trebuie sa aiba o gama larga de produse de unde puteti alege , la fel este si Pet Direct, Unde veti gasi hrana pentru catei , hrana pentru pisici , jucarii pentru caini, jucarii pentru pisici, accesorii pentru animale, suplimente.

 

 

Si eu am un catel de 5 ani jumate se numeste chiama Aris este un westie tare cuminte pe care nici nu-l simt in casa. Inca de mic i-am achizitionat tot ceea ce am crezut eu ca are nevoie fie de la magazinele din oras sau din magazinele online. Cand e mic cumperi mult mai multe, de la cos de dormit ( acum doarme in pat la picioare) , jucarii, mancare, perie , zgarda , lesa, hainute si multe alte accesorii si suplimentare , are sampon si parfum special facute special pentru animale.

Acum vin cu o veste buna , daca comandati in valoare de 100 lei ( cel putin un produs din gama  hrana uscata)  din magazinul online Pet Direct intrati automat in tragerea la sort iar marele premiu este macarea pentru caini pentru tot anul.

Sau daca aveti pisica puteti castiga un ansamblu de joaca pentru ea singura conditie fiind sa comandati in valoarea de 150 lei iar in comanda aa se regaseasca macar un produs din gama pisci.

P.S, De fiecare data cand plecati de acasa si lasati animalele singure e recomandat sa le lasati macar radio-ul deschis sa ii stimuleze si sa nu se simta singuri. Muzica ( canto ) ii ajuta sa nu se simta singuri

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *