Diabetul zaharat

Se estimeaza ca intre 2-6 % din populatia Europei si Americii au diabet zahar, din pacate multa populatie nu stie de prezenta diabetului zaharat in corpul sau. Mai multe informatii despre diabetul zaharat si tratament o sa va prezint azi in acest articol. Diabet zaharat are peste 3 % din populatia Romaniei , boala fiind frecventa la persoanele ce traiesc la oras nu a celora ce traiesc la sate. Diabetul zaharat se datoreaza unei glicemie modificate ca si cantitate in corp.

Exista tre tipuri de diabet precum :

  • diabet zaharat tip 1
  • diabet zaharat tip 2
  • diabet gestational

Aparitia diabetului poate fi ereditar sau pur si simpu datorat mediului in care traim , alimentatie. De-a lungul timpului s-au ajuns la diferite ipoteze din care a rezultat ca diabetul zaharat de tip 1 ar fi un virus. Un alt factor care ar duce la diabetul autoimun ar aparea datorita consumului de lapte de vaca sau produsele din lapte la sugari mici.

Aparitia diabetului zaharat tip se datoreaza masei corporale mare si lipsa exercitiului fizic sau stresul psihic excesiv.

Compliatiile diabetului zaharat de regula se manifesta prin durere iar acesta este unul dintre motive de tratarea bolii mult mai tarziu, neglijand boala pana la aparitia durerilor si complicatiilor. Glicemia ridicata in corp pe o perioada mai lunga de timp cu lipsa unui tratament duce la multiple complicatii.

Pentru a evita complicatiile diabetului zaharat  avem nevoie de multivitaminte pentru reglarea glicemiei 

Multivitamine Favio pentru diabetici ajuta la scaderea cantitatii in corp. Multivitaminele pentru reglarea glicemiei  Favio este un adevarat aliat importiva diabetului , S-a dovedit faptul ca bolnavii de diabet nu au parte de nutirentii de care are nevoie organismul astfel multivitaminele Favio vine in ajutorul organisumuli si ii ofera tot ceea ce are nevoie luptand astfel impotriva diabetului.

Favio sustine sistemul imunitar, ajuta la buna functionare a glandei tiroide, ajuta la coagularea sangelui , mentinerea glucozei in sange la parametrii normali .

Pe pagina online Favio.ro gasiti o mare diversificare de informatii in legatura cu diabetul, sfaturi si recomandari. Diverse retete pentru diabetici , importanta nutirentilor. Tot acolo veti gasi mult mai multe detalii despre multivitaminele Favio si ceea ce contin .

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *