Un binoclu …

Ei doi , cei mai buni prieteni inca din copilarie au nimerit la camin in aceasi camera, ce putea fi mai distractiv de atat? Viata de student era pe cale sa inceapa, poate cea mai frumoasa perioada a vietii, a peripetiilor , a amintirilor frumoase.Caminul de baieti era plin, inceputul de an in sfarsit sosise dupa o lunga vacanta de vara . Vis-a- vis de cladirea caminului de baieti se afla caminul de fete . Ideile nu au intarziat sa apara. Insa partea dificila pentru a vedea in camera fetelor se rezolva cu un binoclu precum cel de pe Comenzi.ro . Si au inceput ei cautarea de binocluri , deja isi imaginau de cata distractie vor avea parte atunci cand il vor primii

Dintre multitudinea de binocluri l-au ales pe acesta, benoclu pret accesibil, contine o camera digitala , putand face poze de la mari distante pe care ulterior sa le descarce in computer. Asa ca erau hotarati sa cumpere benoclu pret 379 lei , bani pe care trebuia sa-i stranga impreuna.

Au durat cateva luni pana la strangerea banilor, asta pentru ca intotdeauna cand ajungeau aproape de suma stabilita cu siguranta se ivea o iesire in club sau se dadea vreo petrecere la care trebuia cumparata bautura .

Insa Comenzi.ro avea intotdeauna stocul actualizat fiind un site serios cu o vechime de peste 10 ani , livrarea a fost gratuita la suma de peste 300 lei. Bucurosi veselie mare primisera pachetul comandat in doar cateva ore. Erau euforici , entuziasmati peste masura si abea asteptau sa il probeze pe fetele din caminul vecin . Insa ceea ce ei nu stiau .. era ca in acea seara avea loc un control de rutina prin camerele studentilor. Astfel ca in timpul primei ” vizualizari in direct”  cu binoclu la fereasta , se aude un batut rapid in usa dupa care broasca ce deschide usa larg. Directorul impreuna cu persoana de paza urmareau uimiti cum tanarul student aproape buimacit si parca socat nu mai stia unde sa ascunda binoclu proaspat ajuns la destinatie si nici macar probat. In secunda doi fara prea mari discutii binoclu se afla in mainile directorului , era clar ca o sa fie confiscat si se stiau deja si motivele . Cei doi studenti au inteles imediat ca nu era primul binoclu confiscat in acel camin si ca aceste controale de rutina erau facute tocmai din acest motiv.

Desi dezamagiti atunci, per parcursul anilor de camin au inteles ca ar fi fost gresit sa le urmareasca pe fete , le-ar fi violat intimitatea…. probabil s-au si maturizat pe parcurs.

La sfarsitul anilor de facultate si de altfel plecarea din camin , directorul le-a inapoiat binoclu sperand ca si-au invatat lectia . De atunci singurele fenomene astrologice vizibile cu un binoclu au fost cele de pe cer ci nu catre o alta fereastra.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *