Deschide si tu un magazin online

Datorita acestui articol a trebuit sa ma documentez despre ce#va de care nici nu stiam ca exista. Tocmai acesta este unul dintre avantajele scrieri de articole , pentru ca datorita lor de multe ori am aflat lucruri interesante , mi s-a extibns cultura generala si sunt multumit. Azi vorbim de realizarea site-ului in platforma Prestashop mai exact avantajele crearii unui magazin online in platforma Prestashop .

Baza unui magazin in platforma Prestashop este catalogul sau porezent pe site-ul online ( magazinul online) Catalogul trebuie sa prezinte produse dar si categorii de produse. Bineinteles ca in Prestashop putetio adauga imagini la produse, texte si continut. Sectiunea catalog este foarte usor de utilizat .

Un pret magazin online difera in functie de platforma aleasa pentru gazduire

Spre exemplu la Apilion pretul este unul de 4499 lei alegerea fiind dintre cele mai bune in raport calitate – pret.

Pe langa cele de mai sus Prestashop este o platforma ecommerce SEO friendly ce permite optimizarea magazinului pentru motoarele de cautare . Astfel puteti completa meta-urile:

  • meta titlu
  • meta descriere
  • meta cuvintele cheie

si URL- uri prietenoase. Prestashop are un sistem de gestiune astfel numarul produselor scrise pe site sa reflecte exact numarul produselor aflate pe stoc in depozit.

Magazin online cu integrare MailChimp, astfel clientii se poat abona prin newsletter.Tot prin aceasta platforma de pot utiliza  un numar mare de metode de plata :

  • plata ramburs
  • plata cu cardul
  • plata prin paypal
  • plata prin cec bancar
  • plata prin transfer bancar

Pe langa cele de mai sus Prestashop este o platforma sigura ce protejeaza datele dumneavostra dar si ale clientilor vostri, ea fiind compatibila PCI si suporta certificate SSL

Pe langa modulele de baza la dorinta dumneavostra se pot instala module cu noi functionalitati la o calitate superioara. Magazinul online poate fi tradus in ce limba doriti.

La Appilion veti gasi preturi accesibile pentru realizarea unui magazin online. Daca vroiati sa incepeti o afacere in mediul online sinu aveti idee ce, acum ca stiti un pret magazin online probabil ca veti sti si cu ce sa incepeti si la cine sa apelati. Applion va poate furniza un magazin online la cheie realizat de o echipa de profesionisti fara ca dumneavostra sa aveti cunostinte tehnice, Iar cu ajutorul sfaturilor date de profesionistii Appilion puteti alege cea mai buna varianta de magazin online ce acopera toate cerintele afacerii voastre.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *