Aici poti gasi o bona pentru copilasul tau

Pentru ca tot timpul vad pe grupul de mamici cum au nevoie de bone si parca de multe ori cauta in zadar si nu gasesc. Cu siguranta ar fi fete, mamici, persoane autorizate, persoane ce iubesc copiii si bunici  ce isi doresc sa lucreze ca si bone pentru copilasi. Prima regula ar fi sa iubeasca copiii si  sa aiba rabdare. Bineinteles ca trebuie sa fie o persoana de incredere , pentru ca nu poti lasa in casa cu propriul copil o persoana in care nu ai incredere.

Eu am descoperit de curand un site de anunturi special creat pentru nevoile familiei si casei tale, se numeste CareFamily si il puteti gasi aici http://www.carefamily.ro/. Eu personal am intrat am facut cont foarte usor cu ajutorul facebook-ului.

Ca sa intelegeti despre ce e vorba in aceasta platforma lansata de curand in Romania veti putea gasi anunturi de genul : bona, ingrijire batrani, menajera, meditatii, instalator, electrician , zugrav, coafeza, manichiurista, masaj. Usor de utilizat si inscrierea este gratuita.

De exemplu in cazul unui anunt gen “bona” puteti vedea suma aproximativa perceputa ce bona pentru o ora de lucru, bineinteles se poate vedea experienta si cel mai important recomandarile. Pe langa toate astea se mai poate vedea disponibilitatea bonei pentru programul de lucru, certificari, cv-uri dar si job-uri anterioare.

Partea proasta insa este ca platforma e la inceput , eu am cautat bona in Sibiu si nu am dat de nici un rezultat. Cred ca noi mamicile si nu numai ar trebui sa promovam acest site asa multe dintre doritoarele bone (menajera, ingrijitoare batrani, etc) s-ar putea inscrie iar noi am putea cu usurinta sa le gasim mult mai repede.

Voi ce parere aveti?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *