Am inlocuit masuta de cafea … cu alta

Stiti perioada aceea in care copilul incepe sa mearga in patru labe, se prinde de ce apuca si se ridica in picioare? Cei care nu sunt parinti inca, vor raspunde ” nu ” iar ceilalti care au cel putin un copil trecut de aceea perioada vor raspunde cu un lung  ” daaaaa ” . Ei bine e perioada cand orice particica din mobilier mi se parea nu periculoasa ci foarte periculoasa. Tot ce era pe masuta de cafea a disparut instant pentru ca dorinta de a le baga in gura era mult prea mare si ma refer la obiecte mici usor de inghitit. Cu timpul am decis sa dispara si masuta de cafea din salon si asta pentru ca era de sticla si imi era tot timpul frica ca atunci cand se va urca pe ea se va sparge, Nu stiu acum daca era posibil mai ales ca sticla era destul de groasa … dar nu se stie niciodata.

Orice fel de ornament ce ajungea la inaltimea lui si putea fi periculos a disparut si el si urcat undeva mai sus pe mobila . Am auzit si variante de genul ” eu mi-am invatat copilul sa nu se atinga de ce nu are voie , cand ii  spun nu , atunci nu pune mana” . Ei bine eu nu am facut asa cu Mario , pentru ca era la varsta la care era curios , aveam un copil in casa nu un animal de dresat. Acum aceasta e pur parerea mea personala.

Revenim la masuta de cafea , o data scoasa afara vroiam alta bineinteles . Cu ocazia aceasta imi doream una mai moderna , frumoasa si din lemn. Exact ca aceasta de mai jos biankaaaaa

Copilul e la varsta in care exploreaza tot ce prinde , iar cel mai bine o face daca ii premitem acest lucru. A fost o perioada minunata si a trecut. Daca atunci imi spuneam mereu ” sa creasca sa nu-i mai port grija atat de mult ” acum bineinteles ca as vrea sa il vad inapoi cum era.

In acea perioada imi placea sa ma relaxez prin muzica, ba chiar m-am inscris la un curs de pian  insa nu l-am frecventat din lipsa de timp. Muzica era un fel de refugiu atunci cand aveam nevoie de putin timp cu mine insumi…. pentru ca pe cat e de frumos sa cresti un copil sa stiti ca nu e usor. Avem nevoie de momentele noastre de reculegere.

Revenind la obiectele din calea sa , imi aduc aminte cu drag cum mi-a scos pe parchet pamantul de la ghiveciul cu flori , acum ma amuz insa atunci nu mai stiam pe ce sa pun mana 🙂 . E minunat sa cresti un copil insa doar un parinte stie prin ce trairi treci si cum tot ceea ce i se poate intampla o duci la extreme , exagerat de multe ori.

Ca si o mica recomamdare va spun ca masuta de mai sus am cumparat-o din magazinul online scauneonline.ro

biankaddd

Pretul este foarte bun in raport calitate – pret, comenzile se pot face si telefonic asta in cazul in care pur si simplu nu va descurcati singuri online sau doriti o confirmare sigura a comenzii, comenzile de peste 70 lei au transportul gratuit .

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *