Despre succesul lui Mihail Sebastian Arghiropol

Ati auzit sau nu despre Mihail Sebastian Arghiropol, daca nu o sa va povestesc eu cine este. Mihail Sebastian Arghiropol este detinatorul companiei Media One, a agentie de publicitate renumita in Romania. El este omul care indiferent de anii prosperi sau nu , de criza sau nu, a continuat sa faca publicitate.

Mihail Sebastian Arghiropol a infiintat Media One in 1994 iar de atunci a avut zeci de proiecte finalizate cu succes  A fost printre putinii ce a reusit sa ramana in picioare chiar si in perioada cand totul parca se ruina. El nu a renuntat la ceea ce a cladit si continua sa-si urmeze visul.

Acum Mihail Sebastian Arghiropol si Media One au o experienta nationala cat si internationala ce ofera servicii complete de marketing si media , consultanta in comunicare, creatie si productie, spoturi publicitare , filme de prezentare , servicii PR, servicii BTL, cercetare de piata , monitorizare si evaluare.

Bineinteles ca un om de succes are si propriul sau site, pe site-ul lui Mihail Sebastian Arghiropol o sa descoperiti articole interesante , acolo veti gasi detalii despre cel mai greu spot facut de catre Mihail Sebastian Arghiropol, este vorba de spotul pentru un brand de vopsea unde avea de-a face cu un caine maidanez , o pisica si un soricel. Spotul trebuia sa fie unul haios , insa mai multe detalii le aveti in articol.

Pe langa faptul ca detine propriul site in care isi exprima gandurile si parerile, il puteti gasi  pe Mihail Sebastian Arghiropol si pe twitter unde il veti putea cunoaste mai bine , acolo veti gasi si ceva fotografii cu el. Pana la urma cred ca orice persoana importanta ar trebui sa aiba cont pe un site de socializare astfel se poate interactiona cu ei intr-un mod mult mai usor.

Un om ca si Mihail Sebastian Arghiropol ar trebui sa fie un exemplu pentru noi toti , mai ales pentru cei la inceput de drum. El ar trebui sa fie exemplu viu ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si crezi cu tarie ca vei reusi atunci nu ar trebui sa renunti la visul tau si cu siguranta vei avea succes. E foarte important ca atunci cand ai plecat pe un drum sa nu renunti indiferent de obstacole.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *