Iustin Paraschiv programator

Atunci cand vine vorba despre programe / web/ IT ma blochez un pic de fiecare data. Stiti sentimentul acela cand cineva se aproprie de dumneavoastra si va vorbeste intr-o limba total necunoscuta? imaginati-va cum ar fi …. Asa ma simt eu de multe ori cand vine vorba de programe , nebunii IT si alte cuvinte pe care nici macar nu mi le aduc aminte. De fiecare data cand am nevoie de un sfat apelez la specialisti, adica google si el la randul sau ma transfera la Iustin Paraschiv.

Cine e Iustin Paraschiv ? Ei bine in primul rand un om inteligent, un programator de succes si chiar un bun profesor. De ce spun bun profesor? Pentru ca sunt foarte multe persoane cu un real talent innascut, doxa de informatii insa care nu stiu sa se faca intelesi, nu stiu sa explice pe intelesul celor “analfabeti” insa el , Iustin Paraschiv, el stie! Explicatiile sale sunt pe intelesul tuturor si sunt usor de memorat.

Iustin Paraschiv a facut Facultatea de Informatica la Iasi, are diploma in Competenta in Limbaje de programare si Competenta programare digitala. In prezent este

  • redactorul sef la Revista Micul Programator
  • consultant extern la diverse societati comerciale
  • consultant la diverite ONG-uri si dezvoltatori software
  • secretar general si administrator logistic la o Societate pentru dezvoltare tehnologica  si informatica
  • membru de onoare ale asociatiei pentru bune practici pe internet

Cu toata experienta sa de mai sus cred ca am convins pe toata lumea de cunostintele lui Iustin Paraschiv in domeniul informaticii.

Pe site-ul sau personal o sa gasiti informatii de la simple la complicate , despre diferite functii ale computerelor dar bineinteles si despre programe.

Daca ati auzit despre HTML, Java, WordPress si sfaturi despre utilizare lui , OOP, Tablouri ( vectori) ,etc si nu stiti nici macar cu se “mananca”pe site-ul sau personal o sa gasiti explicatiile cele mai simple ,

Eu spre exemplu am blogul pe WordPress asa ca articolul sau “Sfaturi WordPress”mi-a prins tare bine si am avut ce invata. Pacat insa ca nu l-am descoperit mai devreme.

Tipul sau de blog cu multitudinea de sfaturi utile legate de blog-uri, internet, computer, programe este foarte util pentru noi ce nu stim sau pornim “de jos”. Imi aduc aminte ca la inceput erau foarte putini cei care doreau sa te ajute , de la care primeai raspunsuri de genul ” eu nu stiu, nu eu am facut blog-ul”, “nu-mi aduc aminte”, “cauta si tu pe google”, etc.

Nu e usor sa te ocupi de web design de unul singur , dar nici imposibil cu un om ca Iustin Paraschiv alaturi , asa ca nu va pierdeti increderea atunci cand o sa dati de probleme ce la inceput vi se vor parea greu de rezolvat ba chiar mai mult, nu o sa intelegeti nimic.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *