Ce poti coace intr-un cuptor incorporabil oferit de Badabum.ro?

cuptor incorporabil

Cand vine vorba de tehnologie noua in bucatarie, femeile sunt primele interesate, desi se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari. Un concurs de gatit a incercat sa testeze cele mai noi cuptoare incorporabile, insa au fost utilizate de persoane de sexe diferite.

Femeii i s-a oferit un cuptor incorporabil electric, iar barbatului un cuptor incorporabil pe gaz. Fiecare a gatit ceea ce a vrut, insa ambii au fost nevoiti sa readuca gustul bucatariei bunicii. Tiparul bunicii era simplu: o femeie batrana din mediul rural, iubitoare si calda, care gateste cu sufletul pentru nepoteii ei.

Data a fost stabilita, au fost aduse cele mai noi cuptoare incorporabile si a fost amenajata o sala speciala pentru cei doi. Spectatorilor le-a fost oferite locuri pe scaune si popcorn, astfel incat sa poata vedea cum cele mai noi tehnologii pot fi folosite in moduri diferite de catre femeie si barbat.

Barbatul a ales sa coaca un cozonac in cuptorul incorporabil pe gaz, iar femeia a ales sa faca o placinta cu branza dulce si stafide in cuptorul incorporabil electric. Nu a fost un test cronometrat, insa a contat foarte mult gustul si aspectul. Toti cei din sala au fost serviti, fiecare si-a scris parerea pe un biletel pe care mai apoi le-au pus intr-o urma.

Voturi egale, pareri diferite despre cuptoarele incorporabile

Pe biletel invitatii care au gustat din cele doua preparate trebuia sa voteze intre cuptorul incorporabil electric si cel cu gaz, mai trebuia sa noteze daca gustul era cel al copilariei si sa-si argumenteze parerile. Iata care ce s-a gasit in urma:

  • 40% au votat pentru cuptorul incorporabil electric, spunand ca gustul este mai intens si este exact ca cel la bunicii lor
  • 40% au votat pentru cuptorul incorporabil pe gaz, spunand ca nu au mancat niciodata o asemenea bunatate, nici chiar la bunica acasa
  • 20% au refuzat sa voteze, spunand ca nu pot alege intre cele doua cuptoare, ambele preparate fiind delicioase si redand exact gustul copilariei

Voturile au fost egale si ambele cuptoare, atat cuptorul incorporabil electric, cat si cuptorul incorporabil pe gaz s-au demonstrat a fi de cea mai buna tehnologie.

La sfarsit organizatorii au anuntat si de unde au fost achizitionate cele doua cuptoare.

Oaspetii au ramas uimiti cand au auzit ca acele cuptoare incorporabile erau achizitionate la preturi foarte mici

„Badabum.ro” a strigat tare prezentatorul, toti invitatii au accesat de pe telefoanele mobile acest site si, cand au vazut preturile, au ramas uimiti. Toti oaspetii si-au achizitionat a doua zi cuptoare incorporabile, ba chiar unii dintre ei si-au cumparat ambele modele, atat cel electric cat si pe gaz.

Iata ca si cele mai noi tehnologii pot reda gustul copilariei si te pot lasa mut de uimire. Unul dintre magazinele care te pot ajuta sa gasesti un cupotor incorporabil minune este Badabum.ro aici te vei putea bucura de cele mai mici preturi, dar si cea mai inalta tehnologie. Magazinul online www.badabum.ro ofera cuptoare incorporabile ieftine in care vei putea regasi gustul copilariei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.